2777
2789
عنوان

ساعت هفت صبحه از 4 صبح تا الان دارم خون بالا میارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 77 پست
درست میشه حالا چرا خون ؟ طبیعی نیست خون باشه تهوع اشکال ندارد هست

ببسکه فشار میاد به قفسه سینم خونی میشه اخه هیچی تو معدم نیست

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه حالا چرا خون ؟ طبیعی نیست خون باشه تهوع اشکال ندارد هست

طبیعیه

خون بخاطر تهوع و استفراغ های قبله

گلو و نای خراش میخوره

خون از اونه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ازماه چهارم بهتر میشی،منم همین بودم،

ببین بدنت جی میکشه،همون بخور،یادمه یه مدت یجور کیک بود،اون میلم میکشید،میذاشتم بالا سرم،صبح چشمام باز نمیکردم،همونطور با چشم بسته ودراز کش میخوردم،یه نیم ساعت یه ساعت تو معدم میپوند،بعد بلند میشدم بالا میوردم ولی حداقلش قندش جدب بدنم شده بود

یا مثلا نون وپنیر خیار،یه یه هفته ای به اون شکل بود

و...

این روزام میگذره ولی کابوس واقعا

اگرخون بالامیاریدبستری بشیداما اگرتهوع بارداریه سعی کنید سیرابی کباب گنجشک بیسکویت خشک بخورید

هیچی نمیتونم بخورم بویاییم مثل سگ شده از همه چی بیزارم 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

وقتی توی شکمت شروع میکنه به لگد زدن وقتی با هیجان میری صدای قلبشو میشنوی وقتی با ذوق خریداشو میکنی وقتی با درد کشیدنات اولین صدایی که میشنوی صدای گریه هاشه و وقتی بغلش میکنی اولین بار و با تمام وجودت دستا و پاهای کوچولوشو لمس میکنی اون لحظه اصلا به بالا آوردنات و حال بدیهای بارداریت یادتم نمیاد بهت قول میدم💜

طب اسلامی رو امتحان کردی؟!

دارو گیاهی هم رفتم گرفتم فقط ببخشید اسهالم کرد تموم

هیچی نمیتونم بخورم بویاییم مثل سگ شده از همه چی بیزارم

فرنی دسر تازه کلی وانیل بزن اگه که وانیل عوارض نداره

خب مایعات بخور  مثل آب هویج بستنی

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

دختره بچه ات ؟ منم سر دوقلوهام انقدر عق زده بودم گلوم زخم شده بود خون بالا میاوردم دکترم قرص زینتوما ...

هنوز نمیدونم جنسبتشو