2777
2789

کلا هیچی نمیتونم بخورم از دیروز صبح هیچی نخوردم فقط آب میخورم اونم بالا میارم هیچ قرصی روم کار ساز نیست هیچ دارویی جوابگو نیست فک کنم خدا این بچه رو میخواد بهم بده بعدش جونمو بگیره هفته 10 بارداریم و تا الان 5 کیلو وزن کم کردم صورتم اندازه یه کف دست شده روزی دوتا سرم میخورم یعنی با سرم زندم انقد بالا میارم که آبخون بالا میاد

هنوزم بهشت زیر پای مادرا نیست؟ 😞😞

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

دکترم میگه به هرکی این قرصا رو دادم خوب شده اما قوی ترین قرصا رومن جواب نمیده ادیترون زیر زبونی گفتن خوبه هیچچچچچ فایده ای نداشت واسه من

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرخون بالامیاریدبستری بشیداما اگرتهوع بارداریه سعی کنید سیرابی کباب گنجشک بیسکویت خشک بخورید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دختره بچه ات ؟ 

منم سر دوقلوهام انقدر عق زده بودم گلوم زخم شده بود خون بالا میاوردم 

دکترم قرص زینتوما  ( زنجبیل ) داد  خیلی کمتر شد  خیلی قرص خوبیه مثل دمیترون یبوست نمیده اصلا  

حتما به دکترت بگو بهت قرص بده 

هر روز بری اندانسترون تزریقی بگیری باز کار ساز نیست؟

امتحان کن

منم ویار شدید داشتم روزی ۵ تا دمیترون میخوردم

تا ماه ۵ هیچ وزنی اضافه نمیکردم فقط کم کرده بودم ولی دمیترون جواب میداد از اون طرف یبوست میشدم

وای دوباره یادم افتاد مو به تنم سیخ شد

برو بیمارستان خون بالا میاری خطرناکه نکنه معده ات خون ریزی کرده .... برو سرم بزنن بهت حداقل 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
دکترم میگه به هرکی این قرصا رو دادم خوب شده اما قوی ترین قرصا رومن جواب نمیده ادیترون زیر زبونی گفتن ...

عزیززززززم😭بستریت نمیکنن؟نون خشک امتحان کردی؟

منم یه مدت آب هم حالت تهوع میدادبهم فقط نون خشک ودوغ میتونستم بخورم بعدش ایقد میخوردم که وزنم رفت باالا خوب میشی انشاالله

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار