کلا هیچی نمیتونم بخورم از دیروز صبح هیچی نخوردم فقط آب میخورم اونم بالا میارم هیچ قرصی روم کار ساز نیست هیچ دارویی جوابگو نیست فک کنم خدا این بچه رو میخواد بهم بده بعدش جونمو بگیره هفته 10 بارداریم و تا الان 5 کیلو وزن کم کردم صورتم اندازه یه کف دست شده روزی دوتا سرم میخورم یعنی با سرم زندم انقد بالا میارم که آبخون بالا میاد
هنوزم بهشت زیر پای مادرا نیست؟ 😞😞
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
ببین نمیدونم بارهنگ یا تخم شربتی چطوره برا بارداری اما اونا حالت ژلاتینی داره برا گلوت و معده ت اونم ...
عزیزم ممنونم وقت گذاشتی اینا رو که میخورم اتفاقا گفتن خوبه بعد ده دقیقه انگار تو معدم تبدیل به اسید میشه تیز و ترش میشه بالا میاد
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ما باید معجزه بشه تا باردار بشم 🥺واسه همین حاضرم هر دردی رو تحمل کنم ولی معجزه خدا رو ببینم
دعا میکنم خدا برات معجزه کنه خدا خیلی مهربونه بهش نزدیک شو و توکل کن مطمئن باش ناامیدت نمیکنه منم از ته قلبم واست دعا میکنم خدا خیلی زود دامنتو سبز کنه و مادر بشی
اسی یه چیز مجرب میگم امتحان کن رد خور نداره کدوم شهری؟ بپرس ببین شهرتون جایی گز درست میکنند؟ اگه بتو ...
من خراسانم عزیزم اینجا سوهان زیاد دیدم درست میکنن گز نمیدونم ندیدم تا حالا🥲
خب شاید بازم باید ادامه میدادی عزیزم ببین چون تو بارداری دیگه بدن بیرون روی نداره راهی جز استفراغ و ...
اره عزیزم گفتم
گفت نخور و کلی هم دعوام کرد
مدفوعم حالت مایع شده بود نمیتونستم از دسشویی بیام بیرون
منم بدم میادیه مثقاله اماوقتی مثل استاترحالشون بده سنگم بگن میخورن یه دقیقه بالانیارن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بعد غذا نیم ساعت یک ساعت راه برو یا ایستاده باش اصلا نشین🥲من خودم مری ام مشکل پیدا کرده بود اینطور ...
😔😔😔😔
هیچی نمیتونم بخورم بویاییم مثل سگ شده از همه چی بیزارم
واقعاسخته
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
عزیزم با تمام وجود درکت میکنم منم همینطور بودم من اصلا گوشی هم نمیتونستم دست بگیرم بالا میووردم،حتی وقتی صحبت میکردم😑اینقدر وضعم خراب بود من مامانم میرفت خونه خودشون برام گوشت کباب میکرد که بوش بهم نخوره یکم میتونستم بخورم ،نون خشکم خوبه،انار،پنیرشور،کشک،اینارو امتحان کن شاید بهتر بشی