2777
2789
عنوان

عروسای بدجنس نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 103 پست
خدائیش عروسا بدجنس ترن ....تو کل فامیل پدری و مادری همه از عروسا مینالن...خودمم عروسم امیدوارم بدجنس ...

الان عروس خوب کم پیدا میشه . از همین سایتا بدجنس بازی یاد گرفتن همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیش گفته بود مگه خواهر و برادر چقدر از هم خبر دارن که تو میدونی سرماخوردگی برادرت هنوز خوب نشده 🙄

نمیدونم چرا استقلال رو با قطع رابطه اشتباه میگیرن چون خودشون  راحت خانواده شون رو ول میکنن از طرف مقابل هم همچین انتظاری دارن 

خب بابا طرف ازدواج کرده جزام که نگرفته بچه همون خانواده است

@آسمان_آبی۱۲کاربریش اینه تگ نمیشه

مرسی عزیزم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

این افراد کسانی هستند که در زندگی هیچ دستاوردی بجز پیدا کردن یه شوهر که بقیه نخواستنش و سهم اونها شده ندارن 

بهشون حق بده که همیشه با وحشت از دست دادن تنها دستاورد مهم زندگیشون زندگی کنند

به رفتار شوهر بعد محبت خواهر بستگی دارهاگه بخواد قیافه بگیره و بگه خانواده من به فکرم هستن و تو مریض ...

ادم اگه بخواد انقد عجیب غریب به همه چی فکر کنه به ۳۰ نرسیده موهاش سفید میشه

قرارم نیس همه خداهرشوهرا بد باشن

اینکه شوهر یکی نفهمه به خواهر شوهر چه ربطی داره

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

نمیدونم چرا ما که این همه پی تقلید از غربیم چرا روابط خانوادگیمون رو آسیایی نگه میداریمفکر کن خارجی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

شکر خدا اون عروسای بدر نخور تا الان نیومدن🤣😘

رفتم خوندم خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه از اینا منم زن داداشم همین طوره اگه آش نذری هم بردیم براش میگه اینا دعا کردن داخلش که اورده نه خودش و مامانش اینا این کاره هستن فکر میکنند همه مثل خودشون هست کلا این آدم ها بیمار هستن اطرافیان شون هم اذیت میکنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدائیش عروسا بدجنس ترن ....تو کل فامیل پدری و مادری همه از عروسا مینالن...خودمم عروسم امیدوارم بدجنس ...

واسه ما حتی عروسای داییم هم بدجنس بازی درمیارن. فقط کافیه یه کاری انجام بدی باب میلشون نباشه حتی اگه به عمد نباشه یک رفتارای زشتی بروز میدن. یعنی از عروس خودمون بدتر عروسای داییمن.

یه بار تو یه عروسی رفتم به زنداییم سلام علیک کردم اونا رو ندیدم برم سلام کنم. حالا من از یکیشون فقط یه سال کوچکترم. اومدن وسط برقصن منم وسط بودم اونجا دیدمشون اومدم سلام علیک کنم روشونو برگردوندن هی به من پشت می کردن می رقصیدن. 

من مونده بودم چرا این کارو می کنن. بعدا فهمیدم توقع داشتن برم جلو سلام کنم خدمتشون

نمونه این رفتارهاشون زیاده. فوق العاده بدجنسن

والله عروس بزرگ ما هم اینطور هست و همیشه مادرم میگفت ایشا الله یکی مثل خودت نصیب دادشت بشه. تا چیزی ...

خدا لعنتشون کنه

والله عروس بزرگ ما هم اینطور هست و همیشه مادرم میگفت ایشا الله یکی مثل خودت نصیب دادشت بشه. تا چیزی ...

خدا لعنتشون کنه