2777
2789
عنوان

عروسای بدجنس نی نی سایتی

1138 بازدید | 103 پست

عروسای بدجنس و شیطانی که محبت خواهر به برادر رو خوشیرینی میبینید و واسه یه کاسه سوپ داستان درست میکنید امیدوارم روز به روز خانواده شوهر بیشتر برینن بهتون بخخشششششید نتونستم باادب باشممممم حقتونهههههه بدرر نخورای بدجنس 

انشالله یه عروس دل سیاه مثل خودتون نصیبتون بشه

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

همه اینارو میخوام برای عروس خودمون 

خاک تو سر 

ندید بدبد

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

عروستون این کارو کرده؟😳😳😳😳😳😳😳😳

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یه نفس عمیق بکشچی شده؟ برای موضوعات سایت انقدر عصبانی هستی؟اگر آره که خیلی در اشتباهی به خاطر حرفای ...

چن صفحشو خوندم از اینهمه شر و ور مخم سوت کشید

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

چن صفحشو خوندم از اینهمه شر و ور مخم سوت کشید

تاپیکه رو ندیدم

ولی میبینید با روحیاتتون نمیخونه بیاید بیرون

مجازی انقدر ارزش نداره که تو دنیای واقعی انقدر حرص بخوری

اینجا همه جور آدمی هست