2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10104 بازدید | 359 پست
آدم اگه محبت به خانوادش نداشته باشه پس چه ارزشی داره

عزیزم شما خیلی مهربون و خوش ذاتی،شما کار خودتو بکن،اینجا بعضیا کلا از خونه پدرشون دید خوبی به خانواده همسر ندارن،مبادا از خوش قلبی پشیمون بشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ندرتا آدم باشعور پیش میاد از سر تجربه خودم گفتم زنداداشم هرچقدر بهش احترام میذاشتیم بدتر فاصله می‌گر ...

کاملا باهات موافقم و حق میگی

نمیدونم فازشون چیه 

خیلی ترسناکن 

خوبه شوهرشون تا ابد پسر همون مادر و داداش همون خواهره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مشکلی نداری خانواده همسر هم بدون خبر بیان خونت؟این دیگه چه دیدگاه عصر حجریهزن و شوهر تو همه چیز ه ...

مجرده فاز روشنفکریش گرقته اه و پیف میکنه

همینا دو روز دیگع ازدواج میکنن بین چ اداها در میارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببر عزیزم شما از دلسوزیته اما متاسفانه بیشتر برادرا قدر این دلسوزیای خواهرانه رو نمیدونن هیچ بعدا طلبکارم میشن ازت.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

نه تارف کرده بیخیال دنیا ۲روزه .نیت کارت خیره این مهمه پس اجر کارتو با عینک بدبینی یا نشخوار فکری ازبین نبر

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

مشخصه از خانواده همسرت ناراحتی و فکر میکنین که بقیه هم اینطور هستن

نه اصلا ناراحت نیستم چون خداروشکر خیلی بافهم و درک هستن هیچوقت دخالت نمی کنند 

وقتی میبینی همسرش میگه نه جانم نیازی نیست بیاری یعنی خوشش نمیاد اما شما بازم بدون اجازه میگی من که میبرم 

💚🌱

چند بار گفت نه ممنونالبته من میبرم ولی یکم ناراحت شدم

شما ببرین دستتونم درد نکنه ...خب خواهرشی چه ایرادی  داره...اول دادادسه شما روده بعد شده شوهره زن داداشتون

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چقدر سرد و بی محبت و یخ ... بله منم نگفتم تیر خورده ولی محبت برای زمان تیر خوردن و رو ب مرگ بودن نیس ...

وقتی کسی از ایشون کمکی نخواسته سوپ پختن محبت اصافیه

داداشش زن داره خودش عدا درست کرده

مگه روزای دیگه ایشون براشون شام درست کرده برده 

این کار ینی تو هواست به داداشم نیست من بیشتر مراقبم

فردا روزم همین میشه منت ک من سوپ درست کردم بردم

وقتی اون خونه خانوم داره خودش میدونه شام نهار چی درست کنه

کاملا باهات موافقم و حق میگینمیدونم فازشون چیه خیلی ترسناکن خوبه شوهرشون تا ابد پسر همون مادر و دادا ...

ببین نمیخوام بی ادبی کنم

ولی پسرا هم چون بعد یه عمر محدودیت ، چیز دیدن😊 معمولا به حرف خانمشون عمل میکنن دیگه نگا نمیکنن حق با کیه یا انصاف چی میگه

ولی در هر صورت عروس تون رفتاری نکرده که بخوای ناراحت شی ازش 

هرکی باشه، تعارف میکنه حتی در حد 10 بار

اگر میبردی بهشون میدادی حضوری و قبول نمی‌کرد اونوقت میشد گفت کارش زشت بوده

نه پشت تلفن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باور کن تعجب کردم از افکار بعضی ها

افکار مسمومشون زندگیاشون را زهرکرده،هیچوقت این چیزا رو تو سایت تاپیک نکن،قدرشناسی براشون بشدت سخته

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پس مشکلی نداری خانواده همسر هم بدون خبر بیان خونت؟این دیگه چه دیدگاه عصر حجریهزن و شوهر تو همه چیز ه ...

اصلااااا مشکلی ندارم

اونا پدر و مادرای ما هستن خواهرشوهرم خواهر من و شوهرمه

اگ والدین ب بچه اشون و خواهر ب برادرش تکیه نکنه یعنی مرگ انسانیت 

عصر حجری اینه ک فکر کنی اون شوهر تمام و کمال مال زنشه و باید با خونواده اش غریبه اش کنی مگر زمانی ک کارمون بهشون بیوفته 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸