البته بگم من فقط نگاه کردم و پوشش بدی هم نداشتم از محرم توی هئیت کراش زدم رو پسره جایه کوچیکی بود می شناسن همه همو دوست. پسر خاله هامه ولی بیش تر محرم میبینمش از دار دنیا یه پیج ازش دارم همشم چکش می کنم با پیج فیک محل سگ هم بهم نمیده😭😭 و این اولین بار نیست توی این ۲۲ زندگیم هر چی عاشق شدم محل سگ بهم ندادن و خیلی بهم سخت گذشت تا فراموششون کنم و حالا بعد از سال ها همون تجربه های مزخرف گذشته😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم شما گفتی تو هیئت دیدیشون از دور و... بعد من منظورم ایشون بود که گفتن هرکس میره هیئت برای امام حس ...
اها . من از دور ندیدمش نزدیک بودیم خیلی اون زنجیر می زد اون اول شروع کرد به نگاه کردن اینقدر عجیب و با اخم نگاهم می کرد البته داشتم فیلم میگرفتم توی دوربینم بد نگاه می کرد منم متوجهش شدم