2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10666 بازدید | 360 پست
من نه خواهرشوهرم نه خواهرشوهر دارمدیدگاه شما محترم اما میتونه اشتباه هم باشهشما فکر کن زن و شوهر تو ...

واااا 

همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟

خونه مال داداشمه مگه زنش از خونه باباش پول آورده خونه رو خریده یا اجاره کرده؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

استارتر کارت درسته حالا میفهمم چرا چالشی با خانواده شوهرم ندارم

کار خوب را هم یه عده بد برداشت میکنن بعد میان تاپیک میزنن که خانواده همسرم فلانن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوپی ک از ۴گداشته تا ۶ حتی جا نیافتاده مگه برای شما حکم ۵ انگشت عسل داشته باشهنوش جون خودتون دبه ع ...

چه حرفا می‌زنین بخدا

سوپ رو من همیشه می‌زارم روی شعله کم تا جا بیفته

کسی ساعت شش شام نمیخوره

من نه خواهرشوهرم نه خواهرشوهر دارمدیدگاه شما محترم اما میتونه اشتباه هم باشهشما فکر کن زن و شوهر تو ...

من خواهر شوهرم اینکارو بکنه

میونه منو شوهرم بتم میخوره کلا تا چند روز هم بخاطر ابن خودشیرینی دعوا خواهیم داشت 

اگ گرفت انشاالله از این با درک و شعورای خوش اخلاق باشه

ندرتا آدم باشعور پیش میاد 

از سر تجربه خودم گفتم زنداداشم هرچقدر بهش احترام میذاشتیم بدتر فاصله می‌گرفت

یه ذره محبت خواهر برادری میدید فک میکرد دور از جون می‌خوایم قاپ شوهرش رو بدزدیم و هووش بشیم مثل اکثر عروسی نی نی نی سایت 

تا صفحه چهار بیشتر نخوندم و ترجیح میدم نخونم بقیشو 

معلوم نیست بعضی خانما چشونه،انگار فقط منتظر یه حرکت از جانب خانواده شوهرن دیگه اصلا نگاه نمیکنن ببینن خوبه یا بد فوری به رگبار میبندن،جمع کنید خودتونو 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نمیدونم چرا آدما انقد به هم بدبین شدن ، حالا کسی تو زندگی خودش تجربه ای داره میتونه نسبت به همون فرد ...

اره دیگه. ب‌خداوندی خدا من ی‌جاری‌داشتم دقیقا همینجوری ک اینجا شنیدی فکر میکرد راجع ب‌همه. متاسفانه خانوادشم اینجوری‌بودن ازاونا‌یاد گرفته بود. قشششنگ تفکرات بیمارگونه. باردارشده بود  مهمونی دعوت کردنش براش‌کیک سفارش دادن وااای بعدش دعوااا‌درست کرد ک ب‌اونا چه اونا‌ دارن دخالت میکنن.برادرهمسرم میخواست طلاقش بده مادرشوهرم نمیذاشت میگف‌ این عمدا نمیذاره نمیتونه بچه رو نگهداره واسه اونه. 😑😑

parasoo1989@
واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...

پس مشکلی نداری خانواده همسر هم بدون خبر بیان خونت؟

این دیگه چه دیدگاه عصر حجریه

زن و شوهر تو همه چیز هم شریکن چه جون چه خونه چه بچه چه ..

عزيزم دستت درد نكنه

خدا شما و داذاشت رو براي هم حفظ كنه.

خانمش يا حوصله نداشتع

يا مكدر بوده يا توي برق😅

يا امادگي نداشتع../

كلش شما خواهرشوهر من بودي

چون من ٤٠ روز توي جا خوابيدم

همسرمم مريض بود

عين ٤٠ روز از بيرون غذا اورديم..

💕