2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 18150 بازدید | 444 پست

چقد ترسناکن یکسری خانوما

چه اشکالی داره کسی مریضه براش‌چیزی ببریم؟از‌کی‌تا حالا‌خوبی و‌مهربونی شده شیرین بازی

خدا‌ رحم کنه به اطرافیانتون

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد شمشیرو از رو بستیدزشته بخداهمین رفتارا رو دارید که یکسره از خانواده شوهر گله مندید

ببین عزیزم برادرش خانواده داره و همسرش هست نیاز باشه درست میکنه

اگه زن داداشش زنگ زده بود درخواست کمک کرده بود بله ولی این مدلی ن اسی میخواد با این کارش محبت کن به برادرش ولی برا خانم برادرش این حس ایجاد میشه که میخواد بگه من حواسم بهش هست تو نیست و امکان داره همین رفتار اسی و چوب کن بزن سر زنش یه طرف به قاضی نریم اونا یه خانواده هستن و خودشون مدیریت میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگن برا سوپ پختم 

حتی اگه خیلی هم میل داشته باشم اول میگم ممنون  زحمت نکشید خودمون غذا داریم خودتون میل بفرمایید 

این تعارفه انتظار نداشتی که عروس بگه دستت درد نکنه زودی سوپ رو بیار از گشنگی مرده بودیم

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

نه عزیزم، ناراحتی نداره. اونم خواسته به زحمت نندازتت. وردار ببر. بخاطر داداشته. بردنش بهتر از نبردنه

کسایی ک میگن هیچ توقعی ندارن همیشه دیدم سلطان توقعن

منم همین

راستش ازاون جمله که گفت تا۴سرکارم حس کردم

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

چه خواهر خوبی هستی که از سرکار اومدی براش سوپ درست کردی.منم شاغلم  برادرم مجرده و تنها زندگی میکنه یادمه سرماخورده بود من فقط براش پول ریختم اصلا وقت ندارم همین که به زندگی خودم و دو تا بچه ام برسم هنر کردم.

عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خب

ولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاهرت بیشتر هواتو داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

خب تعارف کرده شما ببر براشون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
وا چرا اینطوری میکنید یه سوپ دیگه خودشیرینی چی داداششه خبچی میشه واسش سوپ ببره😐

😑😑😑ماجرا فقط سوپ نیست مثلا خواهر شوهر ای من هرروز زنگ شوهر من میزنم حتی وقتی من کنار شوهرم هستم غذای مورد علاقه شوهرم  درست میکننن این همه صمیمیت باعث میشه من به چشم شوهرم نیام بااینکه این همه بهش محبت میکنم و فقط از خواهرانش تعریف کنه  حتی باعث شد داخل یک موضوعی که خواهرش وحشتناک دلم شکوند حق به خواهرش بده 

آره اون که حضوری میبرمولی خوب زنگ زدم شام نخورند تا ساعت هشت

دستت درد نکنه عزیزم خیلیم کارت خوب بوده،خواهر شوهر من فوقالعاده فضول و دخالت گره بارها دعوا انداخته خونه مون ما تو یه اپارتمانیم یبار که کرونا گرفتیم اومد واسه مون سوپ پخت و احوالمون گرفت هنوزم بعد ۶ سال با اینکه بارها صد برابرشو براشون جبران کردم بازم تشکر میکنم میگم مادر پدر شوهرم ترسیدن نیومدن ولی تو اومدی و بفکرمون بودی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

چقدر عجیب واقعا

من که خوشحال میشم وقتی همسرم مریضه خانوادش براش کاری انجام بدن