2777
2789

سه سالشه 

خودشم عاشقش شد عاشق ذوق خودش شدم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه کاریه واسه بچه سه ساله

دیگه خواهرم دوس داشت یکی از گوشاشو تک نگین زد 

خودشم ذوق می‌کرد همش جلو اینه بود

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
میگن گوش دختراروهم نبرید تا خودشون بخوان بعد شما برا پسرو بردید

دیگه خواهرم دوست داشت بزنه 

دردش نیومد اصلا 

بزرگ شد اگه دوست نداشت نمیندازه دیگه 

به گوش پسربچه سه ساله نگین زدید و ذوق کردید؟! 

یکی از اصول تربیت جنسی کودکان همین هست که از همین ابتدا اون هارو با جنسیتشون بیگانه نکنید. 

شاید در نظر ساده و بامزه باشه ولی همین نکات ریز می‌تونه زمینه ساز مشکلات جنسی برای فرزندانمون بشه. 

مراقب کوچولوهایی که دستمون به امانت هستند باشیم🩷

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

به گوش پسربچه سه ساله نگین زدید و ذوق کردید؟! یکی از اصول تربیت جنسی کودکان همین هست که از همین ابتد ...

دقیقا

کارایی که واسه دخترا میکنن رو انجام میدن برای پسرا و برعکس بعدا مشکلات رفتاری به وجود میاد میگن چرا

به گوش پسربچه سه ساله نگین زدید و ذوق کردید؟! یکی از اصول تربیت جنسی کودکان همین هست که از همین ابتد ...

عزیزم ب من ربطی نداشت بچه خواهرم هست من فقط رفتم باهاش چون بهم گفت باهامون بیا

کلا تو زندگی کسی غیر از خودم دخالت نمیکنم 

ولی از ذوقش خوشم اومد

دوست  منم به گوش بچه حلقه انداخته بود،چه کاریه آخه 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

زشته ینی؟منم واسه پسرم ان شاالله میزنم

چرا چیزی که دخترونه رو واسه پسر انجام بدید؟

بعد اون بنده خدا اختیاری از خودش نداره بچس پس فردا شاکی شد بهش چی میخواد بگید

بابا یسری چیزا باید مرز بین زن و مرد بمونه