2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 94809 بازدید | 904 پست
بخدا زن داداش استاتر نی نی سایتیهحالا میخواسته برای داداشش سوپ ببره نمیخواسته که بره بکشش چرا انقد چ ...

والا 

من خودم هرغذای خوشمزه تری میپختم میبردم براشون  زنداداشم کلی تشکر و تحسین  

دوطرف عقده ای نیستیم ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر میتونم یه سوال بپرسم ؟رفتارت با خانم برادرت چطوریه ؟همه توجهت فقط به برادرته یا اونقدری سیاست ...

عزیزم من از زن داداشم حدودا ده سال کوچیک تر هستم

چون خود زن داداشم هم خواهر ندارم .من براش توی بارداری هم غذا بردم و هم اینکه وقتی بیمارستان بود رفتم پیشش موندم 

با اینکه اون موقع خودم باردار بودم

زن داداشم هم کارمنده و چون بچه کوچیک داره گفتم کمک کنم بخش و سوپ ببرم

دستت درد نکنه

بعضی ها فکر میکنن خانواده شوهر همیشه میخواد دخالت کنه 

من از عید به این طرف کلا یک بار رفتم خونه داداشم

با اینکه تا حالا چند بار شام و ناهار دعوت شون کردم.ناراحت هم نیستم چون می‌دونم بچه کوچیک داره و خوب وقت کمتری داره نسبت به من

چون اونم کارمنده

عزیزم من از زن داداشم حدودا ده سال کوچیک تر هستمچون خود زن داداشم هم خواهر ندارم .من براش توی باردار ...

الهی زنده باشی دستت هم دردنکنه ♥️🌹

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خب خواهرشه دلش خواسته درست کنه داداشش بخوره الان چی میشه مولا

باشه عزیزم منو نخور لطفا مخاطب من شما نبودی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

نه چرا باید ناراحت بشی؟ زندگیشه اختیارشو داره دست بردارید از زندگی مردم فقط زندگی برادرتون نیست که دلش نمی‌خواد اون روز بری به هر دلیلی که نمیتونه بهت بگه وظیفه ای هم نداره توضیح بده درک کنید 

متن پیشگوی گوشیتو خاموش کن توروخدا

😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷