2777
2789

الان برادر زن داییش فوت کرده مغازشو بسته از صب هست خونه داییش بعد خونه داییشم روبروی خونه ماس همسایه ایم نمیگه بیا ببینمت یا یبار نمیگه بریم بیرون دور بزنیم الکی هی میگه وقت ندارم وقت ندارم

خیلی دارم از حرص میمیرم درسته فاتحه س وباید بیاد اما این چرا برا من وقت نداره همیشه متاسفم براششششش حالم بده واقعا

این کاربری درحال حاضر دست منه یمدت قرض گرفتم کاربری خودم تعلیق شده و دیگه سیمکارت ندارم بیام سایت😅هرچی تاپیک ازدواج و نامزدی و اینا دیدید منم چون یه عدد تازه نومزدم🙋‍♀️

عزیزم اول خواستم بگم گیر بیخود میدی بعد دیدم گفتی روبروی خونه شماست پس حق داری

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش زندایی واقعا بهش نمیرسه که از صبح مغازه رو ببنده

اره بخاطرش هستن خونه داییش اینا تازه بهمم خبر نداده بود خودم پیام دادم بهش گفت 

خیلی از دستش ناراحتم بخدا

این کاربری درحال حاضر دست منه یمدت قرض گرفتم کاربری خودم تعلیق شده و دیگه سیمکارت ندارم بیام سایت😅هرچی تاپیک ازدواج و نامزدی و اینا دیدید منم چون یه عدد تازه نومزدم🙋‍♀️

عزیزم اول خواستم بگم گیر بیخود میدی بعد دیدم گفتی روبروی خونه شماست پس حق داری

چی بهش بگم؟ بخدا حالم بد شده اصن

اگه باخودشم اینطور حرف میزنی پس دلیل نیومدنش مشخصه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اگه باخودشم اینطور حرف میزنی پس دلیل نیومدنش مشخصه

نه باخودش جز با احترام و عاشقانه اصلا همچین صحبتی نکردم

حالتون بد نکنید همچین اتفاقاتی چاه ای نیس

طرف سالی 10 بار ک نمیمیره ک دفعه بعد ک مردش این دفعه بره

مغازه هم ک بسته بشه دلیلش برا همکسیا موجه 

ولی اینکه مغازه رو ببنده ک دور بزنید هم درست نیس برا کاسبیش

ولی ی تایم صد درصد میزاره  یا باید بزاره تو اوقات تعطیلات براتون

ی مدت خودتو بزن به بیخیالی بهش زنگ نزن تا اون بیاد سمتت ، کلا باید به مرد بی محلی کنی

بی محلیم کنم خودشو میگیره بدتر

حالتون بد نکنید همچین اتفاقاتی چاه ای نیسطرف سالی 10 بار ک نمیمیره ک دفعه بعد ک مردش این دفعه برهمغا ...

هیچ تایمی برام نمیزاره تازه هنوز عقد نکردیم اینقد بی خیال تشریف داره بعدا بدترم میشه

برا بقیه حاضره مغازشو ببنده اما واسه من یکساعت حاضر نیس بیاد بریم بیرون

اینا همش بهونس دوستت نداره خودتم گول نزن 

مردی یکیو بخواد واسش جون میده 

اون اونجوریه توان جدا شدنم نداری کارت بانکی فقط ببینش تو هم واسه خودت عشق و حال کن 

مرد به باسنت بگیر 

تو دنیا هیچی به اندازه پول واست مهم نباشه

هیچ تایمی برام نمیزاره تازه هنوز عقد نکردیم اینقد بی خیال تشریف داره بعدا بدترم میشهبرا بقیه حاضره م ...

خب  نمیدونم ولی جریان مرگ و میر با یک ساعت بیرون رفتن خودتون یکی نکنید

شما برید ازش سر بزنید ی نهار براش ببر مهم این باهاش باشید برید اونجا نهاتون باهاش بخورید