2777
2789
عنوان

چرا هممون انقدر ظالمیم

282 بازدید | 22 پست

اول از همه بگم من اصلااا مذهبی نیستم . نه نماز میخونم نه حجاب رعایت میکنم و ...

اما چرا انقدر درحق خدا ظلم میکنیم ؟! چرا انقدر ناشکریم انقدر کفر میگیم ؟ چرا فکر میکنیم فقط ما تو زندگیمون مشکل داریم و خدا دوستمون نداره ؟ 

اینو منی میگم که زندگیم پر از مشکله . از 2 سالگی پدرمو از دست دادم . مشکلات مالی بخاطر نبود پدرم . بیماری مادرم . مشکل روحی مادرم . برادر عصبیم . نامزد که ترکم کرد و ...
اما چرا انقدر ناشکریم ؟ چرا فکر نمیکنیم پشت همه ی این مشکلا یه حکمتی نیست

اگه به چیز های ریز زندگیمون توجه کنیم و بابتش خداروشکر کنیم اوضاعمون 100 برابر بهتر میشه

خداروشکر که انگشت داریم و میتونیم تایپ کنیم . خداروشکر که نفس میکشیم . خداروشکر که میتونیم لبخند بزنیم . خداروشکر که میتونیم رو پای خودمون وایسیم از دست و پاهامون استفاده کنیم . خداروشکر که میتونیم عشق بورزیم و خداروشکر که میتونیم غذا بخوریم 

همین چیزای کوچیک همش نعمت خدان اما ما توجهی بهشون نمیکنیم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهمترش هم اینه که همینکه ما میفهمیم این ها یک نعمته، اینم خودش نعمت دیگریه

بعضیا اینارو دارن و نمیفهمن نعمته میگن خب باید میبود دیگه !

کاش میشد طوری زندگی کنیم که خدا دوست داره صرفا برای اینکه خوشحالش کنیم 

چون اکثر ادمها عادت دارند 

نیمه خالی رو ببین تا نیمه پر

عادت دارن مشکلاتشون رو بزرگ تر از حد تصور ببین

درسته،

شکر گزاری خیلی خوبه...

شکر گزاری یعنی خداجون میدونم هستی  و همه جوره هوامو داری...اینکه گاهی به مو میرسونی ولی پاره نمیکنی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بی نظیره بی نظیره خدایا شکرت من مهم خدایمو خدا آن من است هروبی که رسد کسری از ثانیه در کان من است

هرچیز مسخره بازی نیست . یبار اگه امتحان کنی و روزی 10 تا از ریزترین چیزایی که ازش استفاده میکنی حتی بابت همین فرض ، صندلی یا ... که روش نشستی رو تو دفتر بنویسی و خداروشکر کنی بابتش ، میبینی زندگیت و دیدگاهت چقدر عوض میشه

چون اکثر ادمها عادت دارند نیمه خالی رو ببین تا نیمه پرعادت دارن مشکلاتشون رو بزرگ تر از حد تصور ببین ...

دقیقا . من از صبح شروع کردم با خد تو دفتر حرف میزنم و بابت همه چیز شکرگذاری میکنم . از صبح پر از انرژی خوبم حس میکنم خدا از صبح داره نگاهم میکنه و مراقبمه

چون خود خدا گفته به هرکی بخواهم می‌دهم  به هرکی بخواهم نمیدم خب چرا اخه  چون یک عده مدام با سختی امتحان میکنه یک عده راحت اند 

خب به همه بنده ها نعمت میداد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید