2777
2789
عنوان

از دست این بچه چه خاکی به سرم بریزم

333 بازدید | 21 پست

😭😭دارم میمیرم از خستگی و استرس فصل مدارس که میشه پسر ده ساله م من را بیچاره میکنه از اول حواسش به درس نبود من باید می نشستم کنارش تا تکالیفش را بنویسه امسال بدتر شده کنارش هم که بشینم انجام نمیتونه تکالیفی که توی نیم ساعت باید انجام بده از بعد اژظهر تا ۱۲ شب طول میده چیکارش کنم

هیچی نشین کنارش

بزار معلمش فردا دعواش کنه

تماس بگیر با مدرسه بگو معلم باهاش برخورد کنه 

چون نشستی کنارش اینجوری شده

بعدم باید قانون بزاری

فیلم دیدن

بازی 

عصرونه و.. همه بعد از انجام تکالیف هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نشین کنارشبزار معلمش فردا دعواش کنهتماس بگیر با مدرسه بگو معلم باهاش برخورد کنه چون نشستی کنارش ...

من از خدامه معلمش دعواش کنه ولی اگر تکالیفش هم ننویسه ۱۲ شب یا صبح زود من را مجبور میکنه کمکش کنم نصف و نیمه بنویسه پس معلم هم دعواش نمیکنه

فایده نداره انگار ۶۰ سالشه هیچی براش مهم نیست نه نه تشویق نه تنبیه نه......

خب گوشی بگیری چیکار میکنه بازی میکنه ؟ 

ی هفته فقط مقاومت کن گوشی بگیر و پیشش نشین فوقش ی هفته عقب میوفته اما میفهمه ک باید بنویسه و مسئولیت پذیر باشه 

پسر من تکالیفش  شنبه رو انجام نداده بود و و جمعه که مهمون بودیم برکشتیم بهم گفت مامان منو ۶ صبح بیدار کن گفتم زوده. مدرسه ات سر کوچه هست برا چی شش بیدارت کنم. نگو تکالیفش مونده. اجازه ندادم بخوابه تا یک شب نشست درس خوند. منم تا بالاسرش نباشم این لای کتاب رو باز نمیکنه. چاره ای هم نیست با دمپایی میشینم بالا سرش درسهاش رو بخونه. نمیزنم صرفا جهت احتیاط😂

من از خدامه معلمش دعواش کنه ولی اگر تکالیفش هم ننویسه ۱۲ شب یا صبح زود من را مجبور میکنه کمکش کنم نص ...

یعنی چ مجبورت میکنه

بگو نه نمیتونم کار دارم وقت ندارم

بذار مسئولیت پذیر بشه

اصلا اصلا پیشش نشین فقط سر تایم ناهار و شام و میان وعده براش ببر همین. تلویزیون و موبایل و تبلت هم بهش بگو بعد از انجام مشق، دفترش رو نشونت بده خوب نوشته بود اجازه تفریح داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برای اینکه بعد که تکلیف ننوشت میری کمکش ... از همین امروز براش یکوقت متعارف تعیین کن و بگو اگر سر وقت انجام ندی تحت هیییییچ شرایطی کمکت نمی کنم تا معلم تنبیهت کنه و تحت هیچ عنوان حتی التماس و گریه و قول و تهدید به مدرسه نرفتن هم خارج از وقت کمکش نکن بعد از چند بار مجبور میشه وقت شناس و مسئولیت پذیر بشه 

پسر من تکالیفش شنبه رو انجام نداده بود و و جمعه که مهمون بودیم برکشتیم بهم گفت مامان منو ۶ صبح بیدا ...

خب به کارهای خونه و خودت میرسی من که انقدر بچه م اذیت میکنه که کارهای خودم میمونه

برای اینکه بعد که تکلیف ننوشت میری کمکش ... از همین امروز براش یکوقت متعارف تعیین کن و بگو اگر سر وق ...

وقت گذاشتن را امتحان میکنم فکر میکنم باید به معلمش بگم حتما دعواش کنه