😭😭دارم میمیرم از خستگی و استرس فصل مدارس که میشه پسر ده ساله م من را بیچاره میکنه از اول حواسش به درس نبود من باید می نشستم کنارش تا تکالیفش را بنویسه امسال بدتر شده کنارش هم که بشینم انجام نمیتونه تکالیفی که توی نیم ساعت باید انجام بده از بعد اژظهر تا ۱۲ شب طول میده چیکارش کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من تکالیفش شنبه رو انجام نداده بود و و جمعه که مهمون بودیم برکشتیم بهم گفت مامان منو ۶ صبح بیدار کن گفتم زوده. مدرسه ات سر کوچه هست برا چی شش بیدارت کنم. نگو تکالیفش مونده. اجازه ندادم بخوابه تا یک شب نشست درس خوند. منم تا بالاسرش نباشم این لای کتاب رو باز نمیکنه. چاره ای هم نیست با دمپایی میشینم بالا سرش درسهاش رو بخونه. نمیزنم صرفا جهت احتیاط😂
من از خدامه معلمش دعواش کنه ولی اگر تکالیفش هم ننویسه ۱۲ شب یا صبح زود من را مجبور میکنه کمکش کنم نص ...
یعنی چ مجبورت میکنه
بگو نه نمیتونم کار دارم وقت ندارم
بذار مسئولیت پذیر بشه
اصلا اصلا پیشش نشین فقط سر تایم ناهار و شام و میان وعده براش ببر همین. تلویزیون و موبایل و تبلت هم بهش بگو بعد از انجام مشق، دفترش رو نشونت بده خوب نوشته بود اجازه تفریح داره
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
برای اینکه بعد که تکلیف ننوشت میری کمکش ... از همین امروز براش یکوقت متعارف تعیین کن و بگو اگر سر وقت انجام ندی تحت هیییییچ شرایطی کمکت نمی کنم تا معلم تنبیهت کنه و تحت هیچ عنوان حتی التماس و گریه و قول و تهدید به مدرسه نرفتن هم خارج از وقت کمکش نکن بعد از چند بار مجبور میشه وقت شناس و مسئولیت پذیر بشه