2777
2789

چند سالگی ازدواج کردید 

چند سالگی بچه دار شدید؟

اصلا دیگه امیدی هست؟

من خواستگار دارم

ولی واقعا یه مشکلی دارند 

دیگه به خدا رد دادم  

۲۷ سالمه یه ماهه عقدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه دارشدن امیدوارم مشکلی پیش نیاد چون خطرناک میشه

نه هیچ خطری نداره اتفاقا من ۳۸ باردار شدم نه فشار خون داشتم نه چیزی اصلا هم ویار نداشتم نه تهوع نه استفراغ فقط میخوردم میخابیدم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

مجرد موندن از ازدواج بد خیلی بهتره

مراقب باش تو این سن پسرایی که میخوان زنشون ازشون بزرگتر باشه و همه مسئولیت های خودشونو بندازن رو دوش زنشون و کلا هم پسرای لوس و چرتی هستن میان دنبال دخترای این سن معمولا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏