2777
2789
عنوان

من با رتبه دو رقمی رفتم دانشگاه فرهنگیان ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 51 پست
اره میگم ک از کارم خیلی راضیم ولی از حقوقش نه . کاش حقوقشم جوری بود که آخر ماه میرفتم کلی خرید و خوش ...

انسانی بودی کاش میرفتی حقوق ولی اگ علاقه داری میتونی آزادم کار کنی یا خصوصی 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جاهایی باید بلند پرواز بود 

باید ریسک کرد 

این ریسکا ، آدم رو رشد میدن 

شما تو حاشیه امنت موندی و حاضر نشدی بری سراغ رشته ای که موفقت توش صد درصدی نیست 

دیگه نتیجه این تصمیم گیریت هم شده یه حقوق کارمندی ساده 

الان هم دخترعموت به لیاقتش رسیده ، قبولی بانک ( البته بدون پارتی ) واقعا خیلی سخته ، تلاش کرده و نتیجه گرفته 

شما هم اگه رشته ای مثل حقوق میخوندی و وکالت یا سردفتری قبول میشدی الان در آمد بهتری داشتی

ولی شما اینکارو نکردی ، چون به معلمی علاقه داشتی ، دیگه نمیشه هم خدارو داشت هم خرمارو 

هر انتخابی یکسری مزایا داره یکسری معایب ، و شما از معایب حرفه تون آگاهی داشتید

یه جاهایی باید بلند پرواز بود باید ریسک کرد این ریسکا ، آدم رو رشد میدن شما تو حاشیه امنت موندی و حا ...

آگاهی نداشتم 

اون موقع فرهنگیان رو بورس بود 

دخترعموم هم چون جایی قبول نشد رفت پیام نور ثبت نام کرد

درک میکنمت

کاااش حقوقمون افزایش پیدا کنه حداقل حقوق معلم تازه کار بشه ۳۰ تومن نه که بزور ۱۵ تومن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

کارمندای بانک اگرچه حقوق و مزایای بالایی دارن اما بنظرم کارشون سخت تر از یه معلمِ

اون حجم از ارباب و رجوع واقعا حوصله و صبوری میخواد

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

شما هم بنظرم به حقوق آموزش و پرورش اکتفا نکن و کلاس خصوصی بزار

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

سلام گلم.. به نظر من معلمی خیلی شریف تره و خیلی کارش سبکتره و روح آدم رو جلا میده . . کار تو بانک خیییییلی سخته.. دختر خاله ام تو بانک کار میکنه.. ولی خودم ۱۲ سال تو مدرسه دفتردار بودم.. واقعا کنار بچه ها و همکارام حالم خوب بود 

مگه میشه؟؟؟؟

یعنی نمیدونی بانکی ها کلی مزایا دارن ؟؟

حقوق شون رو بزار کنار 

مزایاشون زیاده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده