2777
2789
عنوان

من با رتبه دو رقمی رفتم دانشگاه فرهنگیان ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 57 پست

عوضش کارشما توش عشق بیشتری هست،حال خوب بیشترهست،منم خانه دارم و ارزو داشتم معلم بشم که نشد،هروقت میرم مدرسه پسرم عشق میکنم واقعا محیطش خوبه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن بشدت زرنگ و کاری بود الان کارش خوابیده ازبعد کرونا افسرده و بیکاره،برادرشوهرم از بس تنبل بود هرجامیرفت دل ب کار نمیداد اخرش برادرزنش با پارتی بردش شرکت نفت،الان اون پول پارو میکنه وما....هیچی سرجای خودش نیست عزیزم حق داری

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

با رتبه دو رقمی قبول شدی یعنی آدم رده بالا، پرتلاش و با معلوماتی هستی البته اگه همون راهو ادامه داده باشی تا الان  ...می تونی خیلی وسعت بدی به شغلت ..معلم خصوصی .معلم اختصاصی کنکور و ...اینا رو امتحان کردی؟

با یه پست فقط نمیشه درآمدی زیادی بدست آورد.

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
با رتبه دو رقمی قبول شدی یعنی آدم رده بالا، پرتلاش و با معلوماتی هستی البته اگه همون راهو ادامه داده ...

الانم همونم ولی چرا باید اضافه تر از ساعت کاریم کار کنم؟ از ساعات ۷ تا ۱۴ مدرسم 

آخر هفته نهایت ۴ تا کلاس میزارم چون واقعا نمیشه 

درکت میکنمتو جامعه هیچی سرجای خودش نیسمن مهندسم درآمدم قانون کارهجاریم وکیله پول براش پشگله

منم دارم به همون اندازه کار میکنم‌تازه بیشتر 

چون شبا باید درس بخونم که به روز باشم و کلی سوال طرح کن و امتحان تصحیح کن 

عوضش کارشما توش عشق بیشتری هست،حال خوب بیشترهست،منم خانه دارم و ارزو داشتم معلم بشم که نشد،هروقت میر ...

اره میگم ک از کارم خیلی راضیم 

ولی از حقوقش نه . کاش حقوقشم جوری بود که آخر ماه میرفتم کلی خرید و خوشگذرونی