2777
2789
عنوان

من با رتبه دو رقمی رفتم دانشگاه فرهنگیان ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 57 پست
آگاهی نداشتم اون موقع فرهنگیان رو بورس بود دخترعموم هم چون جایی قبول نشد رفت پیام نور ثبت نام کرد

مقایسه آدم رو نابود میکنه

حالا که نمیتونی چیزی رو تغییر بدی پس بیخیالش شو و زندگی خودت رو بکن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس خصوصی بذار

شما تعطیلی هات چند برابر بانکی هاست

اونا انقدر تعطیلی ندارن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چ پارتی داشته که پیام نور خونده و بانک قبول شدا 😶

رشته ای ک خونده پذیرش داشته و اینکه االان استاد های دانشگاه فرهنگیان و پیام نور سطع سوادشون یکی هست 

و ازمون آموزش پرورش و بانک از همه دانشگاه ها پذیرش داره مهم اینه آزمون رو قبول بشی ک سختی خودشو داره 

بعضیا چرا حرص شونو میان اینجا سر اسی خالی میکننخیلی ممنون یادآوری کردی انتخاب خودشه اسی فک میکرد ننه ...

اشکال نداره عزیزم هر کسی به اندازه کمبوداش اخلاقش تنده