دخترمرواریدی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 984 عنوان اینایی که التهاب روده دارن چند روز طول کشید خوب شدین 47 بازدید | 3 پست ؟ کسی که دردلش نور ایمان داشته باشه هیچگاه در برابر سختی ها شکست نمیخورد✨ دیروز | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 3965 بابام چندساله داره خوبم نمیشه. البته فقطالتهاب نیست.بولیپ هم داشت. بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
دخترمرواریدی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 984 بابام چندساله داره خوبم نمیشه. البته فقطالتهاب نیست.بولیپ هم داشت. خیلی اذیتم من دوسال و نیمه که دارم ولی پیگیری نمیکردم یک هفته پیش رفتم بهم گفت التهاب روده داریبولیپ چیه میشه یکم توضیح بدی؟ کسی که دردلش نور ایمان داشته باشه هیچگاه در برابر سختی ها شکست نمیخورد✨
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 3965 خیلی اذیتم من دوسال و نیمه که دارم ولی پیگیری نمیکردم یک هفته پیش رفتم بهم گفت التهاب روده داریبولیپ ... دور باشه ازت ، غده ماننده که با کولونوسکوپی در میارن بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨