2777
2789
سلام عزیزم شما تا الان قرص دپاکین استفاده کردی؟ برا گیجی و منگی و کلا سرگیجه و سردرد میگرنی خوبه

سلام خوبی به بار دکتر نوشت برام نگرفتم...چه چطور مگه ؟توروخدا شما تجربه دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما خوب شدید منم تقریباً علائم شما رو دارم موقعی که میخوام بخوابم حس میکنم سرم عقب و جلو ...

سلام نسبت به قبل بهترم کمتر شده....یعنی حس می‌کنی داخل مغزت انگار به تلمبه ای میخوره از خواب میپری؟

من ام آرای و سی تی دادم همش خوب بود فقط میگرن نوشته....ام آروی هم دادم مال رگها اونم همش خوبه فقط یه ...

منم سردرد شدید هرروزه دارم آم آر آی سینوزیت نشون داده گزارش آم آر آی یادم نبود بگیرم  فشار مغز بخوای بدونی بری دکتر مغز و اعصاب یه دستگاه خیلی کوچیکه داره اسمش فکر کنم چکش بهش میگیم منم چند روز پیش رفته بودم با همون چشامو معاینه کرد گفت شاید سردردت بخاطر فشار مغز ولی گفت خوب از اون نیست منم نمی‌دونم از چیه

منم سردرد شدید هرروزه دارم آم آر آی سینوزیت نشون داده گزارش آم آر آی یادم نبود بگیرم فشار مغز بخوای ...

منم دکتر نگاه کرد ته چشممو گفت فشار مغز نداری ...میگفتن میگرن داری ...آخه مگه میشه میگرن هرروز باشه بعد اکثرا افرادی که میگرن دارن میگن سردرد یه طرفم دارند ...شما سردردتون چه شکلیه ؟

منم دکتر نگاه کرد ته چشممو گفت فشار مغز نداری ...میگفتن میگرن داری ...آخه مگه میشه میگرن هرروز باشه ...

من پیشونیم دو طرفش هم درد خیلی شدید داره سردرد هرروزه یعنی قرص میخورم میمیرم الآنم رهاگین داده میخورم اصلا اثر نداره نمی‌دونم دیگه چیکار کنم چرا سردردم خوب نمیشه