2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز عجیب غریب براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 37 پست
ببین خودش باید این درک رو داشته باشه ک زشته قدر شوهرت رو بدون

خدا از همسرم راضی باشه ،خیلی خیلی آدم خوبیه ،انسانه انسانننن......نه تعریف الکی میکنم نه پز میدم عین واقعیت و دارم میگم ....از خدا می‌خوام روزی بتونم خوبی هاشو جبران کنم ❤️😥😘

👩‍❤️‍👨
خدا از همسرم راضی باشه ،خیلی خیلی آدم خوبیه ،انسانه انسانننن......نه تعریف الکی میکنم نه پز میدم عین ...

انشالله عزیزم معلومه ک ماشالله خوبه انشالله مادرتم قدرتون رو هم بدونه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم معلومه ک ماشالله خوبه انشالله مادرتم قدرتون رو هم بدونه

پناه بر خدای بزرگ ،همه چیزو میسپارم دست خدا .....ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی 🌺🌺🌺🌷🌷🌷❤️

👩‍❤️‍👨
نه نمیتونم چیزی بگم چون قهر می‌کنه و می‌ره ،عذاب وجدانشم برای من میمونه

عذاب وجدان چی ؟! این خانم داره میگه دختر یه غریبه هست 

پس آدم هم سراغ یه غریبه نمیره.... شما داری خودت بدترین ظلم رو به بچه های خودت میکنی

پول و انرژی ‌و توانی که باید برای بچه هات بذارید، خودت و شوهرت

خرج یه همچین شخصی می کنی.... تو مدیون بچه هات و همسرت هستی

پس عذاب وجدان رو بدون یعنی چی .... این خانم‌هم پول داره هم به قول خودش پسرهای گردن کلفت و .... بهترین کار رو همون دومادی کرد که سر ۴ روز از خونش بیرونش کرد..... آدم‌یه غریبه رو چند روز خونش نگه میداره و حق ِ دل بچه هاش رو میده بهشون ؟!

امیدوارم این کامنت من تو رو به خودت بیاره که برای اینکه خودت نیاز به تایید و مهر شخصی که تو رو فقط به دنیا آورده ولی هیچ عاطفه ای بهت نداره , اینطوری همسر و بچه هات رو داری فدا میکنی ‌.... امیدوارم دست برداری و بپذیری که از این خانم هیچ تایید، هیچ محبت و هیچ احترامی خودت و شوهرت و بچه هات نخواهید دید

و حق ِ دل ِ اونا رو اینطوری برای اینکه خودت بالاخره یک مادر داشته باشی، حروم نکنی و عذاب وجدانت برای آدم‌های واقعی زندگیت باشه نه این خانم که علنا گفته غریبه اید و هیچ محبتی قرار نیست بینتون باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊