2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز عجیب غریب براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 37 پست
مگه میشه مادری بچشو دوست نداشته باشه اشتباه میکنه ک برای پسراش میکنه اما دخترش نه در هر صورت عروس به ...

همین الآنم راجبع پسراش گفت 😭😭😭😭یچیزایییی ،واقعا ازش متنفر شدم ،مگه یه مادر چقدر میتونه سنگدل باشه ،،،گناه من چیه ؟؟؟گناهم اینه که من یک دختر بدنیا اومدم ؟؟؟😭😭

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت ک نیست بگو مامان لطفا کارتتو بده برم برای خونه خرید کنم شوهرم دستش خالی

میگه واااا تو از من بدبخت پول میخوای اینجوری میگه ،،،خجالت نمی‌کشی ..........تازه بایدخداروشکر کنم که تا الان کلا سه چهار تمن پول آزمون گرفته ،،،رو به جلو بره بیشتررررر

👩‍❤️‍👨
تک دختری؟خب چرا بهش نمیگی ؟بهش بگو ببین جوابش چیه

نه عزیزم ،سه تا دختریممم با سه تامون اینجوریه ......کلا دخترو آدم حساب نمیکنه ...میگه دختر ارث و سهم برای چشه ...دوست داره فقط داماداش براش خرج کنن ...پسراش خیلللللی پولدارن ،اما راضی نیس  اونا یه قرونم براش خرج کنن .همشم قربون صدقشون می‌ره 

👩‍❤️‍👨
عزیزم مثلا تو مادرت بیاد خونتون ۴ماه بمونه بدت میاد یا نه ؟؟؟؟

چی بگم والا ۴ماه ک زیاده ولی آدم دلش میسوزه اینجوری برلاون سخت میشه ولی خب چی میتونی بهش بگی خودت میتونی بهش بگی برو من نمیتونم؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
از کجا میدونی دلی دوستم داره ؟؟؟خب اگه دوستم داره تا حالا یکاری برام میکرد همون‌جوری که برای پسراش م ...

ن روک راست بگو مو نمیتونم پرستاریت کنم داداشام پدل دارن پرستار برات بگیرن بگو خحالت میکشم از شوهرم که تو نیومدی پیشم ولی الان شما بیای اینجا ۴ماه بمونی بگو برا داداشام بد میشه مردم میگن مادرشون ول کردن خونه داماد مگه پسر نداره

چی بگم والا ۴ماه ک زیاده ولی آدم دلش میسوزه اینجوری برلاون سخت میشه ولی خب چی میتونی بهش بگی خودت می ...

نه نمیتونم چیزی بگم چون قهر می‌کنه و می‌ره ،عذاب وجدانشم برای من میمونه

👩‍❤️‍👨
نه نمیتونم چیزی بگم چون قهر می‌کنه و می‌ره ،عذاب وجدانشم برای من میمونه

همون دیگه ب اون یکی خواهرات بگو بهش بگن زشته اینقدر بمونی خونه ی دوماد طوری ک نفهمه شما گفتین

ن روک راست بگو مو نمیتونم پرستاریت کنم داداشام پدل دارن پرستار برات بگیرن بگو خحالت میکشم از شوهرم ک ...

فقط یکبار با مهربونی و ملایمت بهش گفتم پس پسرات چرا نمی‌برنت دکتر ؟؟؟برگشت بهم گفت عهههههه تو چقدر حسود و بددلی بخدا قسم 💔😭😭😭

👩‍❤️‍👨
همون دیگه ب اون یکی خواهرات بگو بهش بگن زشته اینقدر بمونی خونه ی دوماد طوری ک نفهمه شما گفتین

رفته بود خونه ی اون یکی دامادش ۴روز مونده بود ،،بجون بچه هام دامادش بیرونش کرده بود .....اما چون می‌دونه شوهر من خیلی آدم مودب و با انصافیه داره سواستفاده می‌کنه ...همه ی خانوادم از خوبی شوهرم سواستفاده میکنن خدا شاهده ،،،هرکاری و دارن میدن این براشون انجام بده انگار این نوکر و کلفتشونه

👩‍❤️‍👨
وای چقدر بدم میای از این آدم ها حالا هرکی باشه

بجونم بچه هام راست گفتم .تا بیام یه چیزی بگم میگه واااا تو چرا ایقد به داداشات حسودیت میشه ...میگم بابا خب بیار اونام کاراتو انجام بدن ،میگه خب اونا کار دارن ،زندگی دارن بیکار که نیستن .......انگار ما آدم نیستیمو کار نداریم ..حس بدی بهم دست میده از حرفهاش

👩‍❤️‍👨
رفته بود خونه ی اون یکی دامادش ۴روز مونده بود ،،بجون بچه هام دامادش بیرونش کرده بود .....اما چون می‌ ...

ببین خودش باید این درک رو داشته باشه ک زشته قدر شوهرت رو بدون