راجبع مادرم ....اومده ۴ماه خونه ی ما بمونه ..اونم فقط برای عمل چشم ....من از اون مریضتزم ....دوبار تا حالا عمل کردم حتی یکروز هم پیشم نیومده ...هزارتا فحش هم داد گفت برو شوهرت همراهت بشه .آخه برای عمل هام باید همراه میذاشتم .....فقط و فقط پسراشو دوست داره ...میگه پسرام کار دارن زندگی دارن نمیتونن منو ببرن دکتر ،،وظیفه یه شماست که منو ببرین دکتر به منو شوهرم میگه خدا شاهده .....شوهر من یه شغل آزاد با درآمد کم .. اما پسرای خانم مادر پولدارررذرررر....نمیتونم یک ذره برم بازار چیزی بخرم ،باهام میاد هرچیزی میبینه میخواد با این وضعیت گرونی ...اصلا هم نمیپرسه و کارت نمیکشه ...سه ساعت فروشنده رو قال میذاره آخر سر من بدبخت باید حساب کنم ......اصلا جلو شوهرم شرمنده و خجالتزدم بخدا ...شما باشین چی بهش میگین .....حتی یک کار مفید هم تو زندگیش برای من انجام نداده .تازه همیشه میگه دختر سهمی از خونه ی پدری نداره ...وختی دختر ازدواج میکنه دیگه یه غریبست
مگه میشه مادری بچشو دوست نداشته باشه اشتباه میکنه ک برای پسراش میکنه اما دخترش نه در هر صورت عروس به ...
همین الآنم راجبع پسراش گفت 😭😭😭😭یچیزایییی ،واقعا ازش متنفر شدم ،مگه یه مادر چقدر میتونه سنگدل باشه ،،،گناه من چیه ؟؟؟گناهم اینه که من یک دختر بدنیا اومدم ؟؟؟😭😭
میگه واااا تو از من بدبخت پول میخوای اینجوری میگه ،،،خجالت نمیکشی ..........تازه بایدخداروشکر کنم که تا الان کلا سه چهار تمن پول آزمون گرفته ،،،رو به جلو بره بیشتررررر
نه عزیزم ،سه تا دختریممم با سه تامون اینجوریه ......کلا دخترو آدم حساب نمیکنه ...میگه دختر ارث و سهم برای چشه ...دوست داره فقط داماداش براش خرج کنن ...پسراش خیلللللی پولدارن ،اما راضی نیس اونا یه قرونم براش خرج کنن .همشم قربون صدقشون میره
از کجا میدونی دلی دوستم داره ؟؟؟خب اگه دوستم داره تا حالا یکاری برام میکرد همونجوری که برای پسراش م ...
ن روک راست بگو مو نمیتونم پرستاریت کنم داداشام پدل دارن پرستار برات بگیرن بگو خحالت میکشم از شوهرم که تو نیومدی پیشم ولی الان شما بیای اینجا ۴ماه بمونی بگو برا داداشام بد میشه مردم میگن مادرشون ول کردن خونه داماد مگه پسر نداره
همون دیگه ب اون یکی خواهرات بگو بهش بگن زشته اینقدر بمونی خونه ی دوماد طوری ک نفهمه شما گفتین
رفته بود خونه ی اون یکی دامادش ۴روز مونده بود ،،بجون بچه هام دامادش بیرونش کرده بود .....اما چون میدونه شوهر من خیلی آدم مودب و با انصافیه داره سواستفاده میکنه ...همه ی خانوادم از خوبی شوهرم سواستفاده میکنن خدا شاهده ،،،هرکاری و دارن میدن این براشون انجام بده انگار این نوکر و کلفتشونه
بجونم بچه هام راست گفتم .تا بیام یه چیزی بگم میگه واااا تو چرا ایقد به داداشات حسودیت میشه ...میگم بابا خب بیار اونام کاراتو انجام بدن ،میگه خب اونا کار دارن ،زندگی دارن بیکار که نیستن .......انگار ما آدم نیستیمو کار نداریم ..حس بدی بهم دست میده از حرفهاش