2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز عجیب غریب براتون بگم

477 بازدید | 37 پست

راجبع مادرم ....اومده ۴ماه خونه ی ما بمونه ..اونم فقط برای عمل چشم ....من از اون مریضتزم ....دوبار تا حالا عمل کردم حتی یکروز هم پیشم نیومده ...هزارتا فحش هم داد گفت برو شوهرت همراهت بشه .آخه برای عمل هام باید همراه میذاشتم .....فقط و فقط پسراشو دوست داره ...میگه پسرام کار دارن زندگی دارن نمیتونن منو ببرن دکتر ،،وظیفه یه شماست که منو ببرین دکتر به منو شوهرم میگه خدا شاهده .....شوهر من یه شغل آزاد با درآمد کم .. اما پسرای خانم مادر پولدارررذرررر....نمیتونم یک ذره برم بازار چیزی بخرم ،باهام میاد هرچیزی میبینه میخواد با این وضعیت گرونی ...اصلا هم نمیپرسه و کارت نمی‌کشه ...سه ساعت فروشنده رو قال می‌ذاره آخر سر من بدبخت باید حساب کنم ......اصلا جلو شوهرم شرمنده و خجالتزدم بخدا ...شما باشین چی بهش میگین .....حتی یک کار مفید هم تو زندگیش برای من انجام نداده .تازه همیشه میگه دختر سهمی از خونه ی پدری نداره ...وختی دختر ازدواج می‌کنه دیگه یه غریبست 

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اومده خونه ی یه غریبه؟وااا

خونه ی غریبه نیست ،من دخترشم ..میگم من دوبار عمل کردم اصلا پیشم نیومد محل سگم نذاشت ،،،همراه خواستم برای عمل اصلا نیومد ،رفتم پرستار گرفتم برای چند شب 

👩‍❤️‍👨
چی بگم مادرته رفتارش اشتباهه اما شاید ظاهرشه دلی خیلی دوست داره

از کجا میدونی دلی دوستم داره ؟؟؟خب اگه دوستم داره تا حالا یکاری برام میکرد همون‌جوری که برای پسراش میکنع

👩‍❤️‍👨

وای اسی منم از این بی مهری ها زیاد دیدم و شنیدم 

خیلی آدم عذاب میکشه💔

نمیشه با شوهرت هماهنگ شی بگی کار پیش اومده باید بریم یه شهر دیگه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
از کجا میدونی دلی دوستم داره ؟؟؟خب اگه دوستم داره تا حالا یکاری برام میکرد همون‌جوری که برای پسراش م ...

مگه میشه مادری بچشو دوست نداشته باشه اشتباه میکنه ک برای پسراش میکنه اما دخترش نه در هر صورت عروس بهش نمیگه دستت درد نکنه اما اگ اون عشق رو ب تو بده هزار برابر بهش میدی تا حالا بهش نگفتی؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
من میگم دلی هم دوسش ندارە این دیگە چە مدلشە

آره والا ،دشمن آدمم اینجوری نمیکنه ،،همش میخواد از شوهرم سواستفاده کنه که تموم کاراشو انجام بده ،چون میده شوهرم آدم ساکت وبسیار مودبیه و خیلیم کمروه

👩‍❤️‍👨
مگه میشه مادری بچشو دوست نداشته باشه اشتباه میکنه ک برای پسراش میکنه اما دخترش نه در هر صورت عروس به ...

ایقد کارا برای عروس‌اش انجام داده که دیگه منو دق داده ،دریغ از یه کار کوچولو برای من ،،،،اخه این چه دوست داشتنیه ،،چه ظاهری چه باطنی که اینجوری فایده نداره ....من درحال مرگ بودم نیومد پیشم 

👩‍❤️‍👨
وای اسی منم از این بی مهری ها زیاد دیدم و شنیدم خیلی آدم عذاب میکشه💔نمیشه با شوهرت هماهنگ شی بگی کا ...

نبابا مثلا بگیم بریم کجا ایقد تیز و باهوشه سریع میگیره

👩‍❤️‍👨