2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم صبح ساعت چند بیدار میشدی و ساعت چند می‌خوابیدی؟و اینکه پارت های مطالعاتیت چند دقیقه ای بو ...

ساعت 8 صبح شروع میکردم

ساعت 10 شب دیگه تموم بود

معمولا هر 1ساعت و نیم مطالعه 20 دقیقه استراحت

خداروشکر

بله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

زیست و فیزیک 73شیمی 41ریاضی 34 زمین 46 ترازم شد 10012معدل 19.54 و رتبه 382

تبریک اسی جان

دوتا سوال بپرسم ازت؟ 

اول اینکه چرا پزشکی نزدی؟ درسته که دندون رتبه بهتری نسبت به پزشکی میخواد؟ ـ

و دوم اینکه اگر کسی دیپلم نظام قدیم باشه الان روند کنور دادن چطوریه؟ باید از اول نهایی های یازدهم و دوازدهم رو امتحان بده؟ 

همتا اسم خـودمه♥

واقعا چقدررررر از کامنت ها و ابراز خوشحالی کاربرا ذوق کردم😍😍😍😍ان شا ءالله این شادیا برای خودتون مهربونا♥️

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

پسر منم امسال نهمه و تصمیم داره بره تجربی و ان شا ءالله رشته دندون پزشکی،،،الهی ک منم این روز رو براش ببینم 😍

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲