2777
2789

الان همه میگن برو خوش بگذرون 

ولی به نظر من بستگی به روحیه خودت داره 

مثلا من بودم چون خیلی عروسی دوست نیستم و حال نمیکنم ترجیح میدادم اون هزینه رو واسه عروسی و کادو نکنم بزنم به زخم زندگیم

شما هم ببین روحیت با کدوم سازگارتره اگه واقعا با رفتن حال روحیت خوب میشه و حال می‌کنی لباس بگیر پول کادو رو هم کنار بذار برو حالشو ببر

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

عجب پس چرا تاپیک زدیاگه مهمونی دوست نیستی

من از شما معذرت میخوام شخصا

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میگن برو خوش بگذرون ولی به نظر من بستگی به روحیه خودت داره مثلا من بودم چون خیلی عروسی دوست ...

اصلا عروسی نیست 

مراسم بله برون و عقده

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اصلا عروسی نیست مراسم بله برون و عقده

خب ول کن بابا . چکاریه این همه هزینه کنی واسه بله برون نوه عمه. 

همون مامانت اینا میرن کافیه. تو هم یه بهونه بیار. 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان همه میگن برو خوش بگذرون ولی به نظر من بستگی به روحیه خودت داره مثلا من بودم چون خیلی عروسی دوست ...

به نظر خودمم نمیصرفه اینهمه خرج برای عقد

حالا عروسی بود یه چیزی

اصلا لباس مهمانی ندارم شما بگو یک دونه

عزیزم حتما برو 

بعدم اینطوری همسرتو پررو بار نیار که هیچی نداشته باشی 

مراسم هست وظیفشه برات بخره 

همینطوری ادامه بدی اصلا خوب نیست برات 

خب ول کن بابا . چکاریه این همه هزینه کنی واسه بله برون نوه عمه. همون مامانت اینا میرن کافیه. تو هم ی ...

آره شوهرمم باید کت و شلوار بخره

یهو ۳۰ میلیون خرج کنیم واسه عقد

عزیزم حتما برو بعدم اینطوری همسرتو پررو بار نیار که هیچی نداشته باشی مراسم هست وظیفشه برات بخره همین ...

عزیزم من خرج میکنم به خدا

همین ماه برای سالگرد عروسیمون یه گوشواره خریدم ۶۰ میلیون

رستوران و کیک و گل و...گرفت

منتها میگم عقده نوه عمه نمیصرفه برم

اگه پول پس انداز داری برو چون بالخره که باید یه لباس رسمی داشته باشید بعدش آدم نیاز داره اینجور مراسما حضور داشته باشه اگه فامیل بزرگی دارید و مثلا عید دعوتی و عروسی دارید میتونی این نری تا اوزمان خریدات انجام بدی اما اگه نه واسه روحیت خوب پس اندازم واسه همین موقع هاس 

منم ۲هفته دیگه عروسی دعوتیم پسر کوچیکم لباس نداره نه لباس نه کفش نمیدونم برم خودم میگم نه شوهرم اسرار داره حتما اگه قرص کرده لباس بخرم بریم 

شوهرتو عادت نده که چون نداری نری بعدم یعنی چی که یه کفش و لباس مجلسی نداشته باشی؟الان فرصت خوبیه برو ...

نمیدونم

جالبه برای همه عجیبه

شاید چون حوصله ندارم

درکل من ولخرجم تو این مورد خرج نکردم