2777
2789
تبریبییبک میکنم💓💓💓😍😍

میگم 😂😂

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

ببخشید رفتین برای ثبت نام چه مدارکی لازم بود؟!

اصل گواهی دیپلم یا موقت و کپی

ریزنمرات دیپلم و کپی

شناسنامه و کپی شناسنامه از تمامی صفحات 

کپی تاییدیه تحصیلی

کپی کارت ملی یا رسید کارت ملی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور بودم امسال مفید خیلییی خوندم و ازمون زدم

مبارک باشه عزیزم میشه اگه بعد تایم استراحت بگی چیا خوندی چیکار کردی که ما هم انجام بدیم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. امسال کنک ...

این نسل هشتاد یا همش شدن چس ناله هم پوششون دست خودشون هم هر چی می‌خوام فراهم هم روابطشون آزاد راحت هر وقت بخوان میرن میام  محدودیت‌ها نسل هفتاد شصت ندارن عمومی حذف شدن براشون درسها تخصصی خیلی چیزاس حذف شده مطالب کم حجم شدن بجاش چند تا امتحان نهایی شدن خدا شاهده نهایی هاشون دیدم آنقدر آسون باز غر میزنن میرم تو قیافه که ما به سختی قبول شدیم والا اون زمان باید حتما زیر پونصد می‌رفتی پزشکی زیر سیصد می‌رفتی دارو الان با رتبه تراز ۱۰۰۰۰پرستاری میاره  قدیم زیر چهار هزار مشهد پرستاری قبول نمی‌کرد اصلا تازه تمام فضا مجازی پر شده از تکنیک درش خوندن و نکات مهم جمع بندی همین فضا مجازی آنلاین چقدرکمک می‌کنه بهشون وقتشون چقدر مدیریت میشه ما میخواست بریم اون سر دنیا آزمون کانون بدیم دوتا اتوبوس عوض کنیم وقتی میرسیدیم باز  با خستگی راه بریم پی درس مدرسه و تست برنامه آزمون اصلا وقت کم میومد نمیشد الان خیلی خیلی راحت شده تو هر خیابون میبینی آموزشگاه زبان کنکور بازه اینهمه کتابها متنوع مجازی با شکل تصویر خوشبحالشون واقعا خیلی کارشون راحت شده یادمه زمان ما تربیت معلم نبود حالا اینهمه ممعلمی میگیرن تازه دوبار کنکور میدن