2777
2789

سلام عزیزم تبریک میگم عالی شده رتبت

کتاب هات رو با قیمت کمتر میفرمشی؟ 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میشه بگی زیست رو چطور میخوندی؟ من هرچی میخونم و تست میزنم بازم درصدام پایینه😫

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

😍😍موفق باشی کاش همیشه سایت انقد انرژی خوب بده

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. 

امسال کنکور خیلی هرکی هرکی نشده به نظرتون. من یه ادماییو میبینم یه دانشگاهایی و یه رشته هایی قبول میشن دهنم باز میمونه. والا قدیما درسم حرمت داشت. سختی داشت... 

شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. امسال کنک ...

توی چهار سال عضویت ۴۸۰ پست  خیلی نیست  

قرار نیست کسی که درس میخونه تارک دنیا هم بشه ولی میتونه مدیریت کنه که ایشونم اکثر ساعاتشو درس خونده 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱