2777
2789
شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. امسال کنک ...

چه ربطی داره؟؟

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زیست 20فیزیک20دینی 20ریاضی20شیمی19.75ادبیات 19.25عربی19.5زبان18هویت18.5سلامت18

آفرین

ماشالا بهت

ایشالا موفق باشی بقیه یال های تحصیلت رو

دعا کن پسر منم مثه شما درسخون بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما ها که عضو نی نیسایت هستید و 480 تا پست گذاشتید چجوری کنکور قبول میشید اونم دندونپزشکی. امسال کنک ...

تو ۴..۵ سال ۴۸۰ تا خوبه زیاد نیست که ... طرف یکماه نیست اومده عضو شده چندهزارتا پست داره 😅

تبریبییبک میکنم💓💓💓😍😍

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠