2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11810 بازدید | 252 پست
حالا فک کن من و اسی یا حالا چند تای دیگه اینجا به حرفش گوش میدادیم میخوردیم مریض میشدیم چقد بی وجدان ...

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا همین...😮‍💨اصلا خوردن ویتامین سرخود عوارض زیادی داره حالا اون هیچ توغذااا🤨😒

خدایا خودت کمک کن

وا الان ک همه عاشق اسکینین 😐😐😐😐

مرد ایرانی از اسکینی خوشش نمیاد خواهر😂من برم کشورای دیگه برام سرو دست میشکونن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارع عمل کنم دلش نمی‌خواد اگه دوسم داشت یا همینجوری قبولم میکرد یا میزاشت عمل کنم حداقل حتی نزاشت ...

اسی مدیونی اگه ازش جدا شدی نری سینه وبا سنتو عمل کنی بمونه بسوزه.... 

بدم میاد مردایی که تو خواستگاری چشاشونو تو خونه جا میگذارن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خواهش میکنم عزیزم واقعا همین...😮‍💨اصلا خوردن ویتامین سرخود عوارض زیادی داره حالا اون هیچ توغذااا🤨 ...

همینو بگو اخه تو غذاااا😧

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

راه واسه چاق شدن زیاده یکم چاق شو تا بدنت رو فرم بیاد دیگه

برا لوزه هم برو پیش کسایی که بلدن با دست و فوت دربیارن .هر ماه یک بار تا دیدی باز علایم داری و بو حس میکنی یعنی پر شده برو تا خالی کنن.بعدش مراعات کن فرنی و موز له شده بخور تا جاش که گوده و غذا گیر میکنه ترمیم بشه.

شما یه ذره بزرگ داخل لوزته مثل تخمه هسته میوه حبوبات.شرایط نداری طلاقم نگیر.

چی بگم عزیزم میگه ترشحات عفونیت میچسبه بهم حالم بهم میخوره 😑🤣

چه بی ادب اگه عفونی بود خوب علایم داشت بگو مال زنای دیگه رو دیگه می خوری عفونی نیس؟ خودش عفونی نیس با همه می پره احیانا. 

چه بی ادب اگه عفونی بود خوب علایم داشت بگو مال زنای دیگه رو دیگه می خوری عفونی نیس؟ خودش عفونی نیس ب ...

اره عفونت دارم من متاسفانه مزمنه از دوران مجردی داشتم هرچی ام دکتر رفتم فایده نداره عفونت قارچیه منتهی منم رعایت نمیکنم میگن نباید شیرینی جات بخوری من زیاد میخورم 

خودمو خوب خشک نمیکنم بعد دستشویی 

شلوارامو جلو آفتاب خشک نمیکنم لباسشویی خشک می‌کنه 😑😑

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

راه واسه چاق شدن زیاده یکم چاق شو تا بدنت رو فرم بیاد دیگهبرا لوزه هم برو پیش کسایی که بلدن با دست و ...

شرایط ک ندارم خدایی 

دارم فقط تحقیر میشم و تحمل میکنم بخدا اون نمیدونه من تصمیمی بگیرم پاش وایمیسم مگه دیگه واقعا بزنه به سیم آخر بره طلاقم بده وگرنه من بخاطر بچم میمونم ک فعلا بزرگتر بشه از پس خودش بربیاد

سنگ لوزە قابل دیدنەمیبینیش؟

اره عزیزم یه تیکه های سفید یا کرمی رنگی هستن که توی حفره های لوزه گیر میوفته 

اکثر مردم لوزه هاشون حفره نداره این مشکل براشون پیش نمیاد من جز دسته حفره داراس لوزه هام 

از وقتی بچه بودم این درد بی درمونو داشتم 🥲

اسی مدیونی اگه ازش جدا شدی نری سینه وبا سنتو عمل کنی بمونه بسوزه.... بدم میاد مردایی که تو خواستگاری ...

اگه پول داشته باشم حتما این کارو میکنم حتما چون دوس ندارم تو ازدواج دومم هم بخاطر این موضوع تحقیر بشم یا بخاطر نداشتن سینه و باسن خواستگار ازم خوشش نیاد

مطمینی عفونت داری؟ چون یک سری قارچ بطور نرمال اونجا هستن‌

اره عزیزم عفونته