2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11863 بازدید | 252 پست
بگو برات خونه و ماشین بگیره و ماهیانه هم خرج خودتو بچتو بده، تو هم بیکار نمونه یه حرفه ای یاد بگیر م ...

منم همین قصدو دارم هرچند که خیلی زجر آوره چنین شرایطی اما مجبورم من قراره برم تو خونه پدرم غصه بخورم وحرف از اینو اون بشنوم منت سرم بزارن و بچم ازم دور باشه بزار اینجا کنار بچم غصه بخورم حداقل 😔💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم دق میکنم هر راهی می‌خوام برم برام پر بدبختیه موندنم یعنی بدبختی باید بمونم خیانت ببینم بی مهری ...

با توجه به شرایط خونه پدرت می تونی بمونی از پولش استفاده کنی .کنار بچه ت باشی 

ولی طلاق عاطفی داشته باشی 

هرکس زندگی خودشو بکنه 

بهتره از طلاق و خونه پدره

مشکلت همین جا مشخص شد برا پولش دوستش داشتی ..نه خودش این باعث رفتار و ابراز علاقه آدم مصنوعی باشه

نه بابا بخاطر پول نبوده وقتی باهم ازدواج کردیم انقد وضعش خوب نبود تازه از آلمان برگشته بود پولاشو همه خرج کرده بود و هیچی نداشت از صفر شروع کرده بود

الان بعد کلی خیانت و نامردی بخاطر پولش میخوامش اما هنوزم دوسش دارم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

با توجه به شرایط خونه پدرت می تونی بمونی از پولش استفاده کنی .کنار بچه ت باشی ولی طلاق عاطفی داشته ب ...

اینم زجر اوره😭💔 اما به قول تو از خونه پدرم بهتره یکم 

بوی بد برا معده هست رفتی هنوز برا این ؟

از بچگی این مشکلو داشتم بخاطر معده هزارتا دکتر رفتم بخاطر سینوزیت هم رفتم هم دکتر هم طب سنتی اما فایده نداشت چرا ؟ چون مشکل اصلا از اینا نبود بخاطر سنگ لوزه اس که خودم بهش پی بردم این پزشکای اشغال میگن سنگ لوزه نداری درحالیکه دارم 

و عمل نمیکنن میگن سنت بالای ۱۲ هست خطرناکه 

اما بلاخره عملش میکنم مجبورم باید ی کاری بکنم شاید طلاق گرفتم دوباره شوهر کردم نمیشه که شوهر بعدیم هم بخاطر بوی دهن من زجر بکشه و ازم زده بشه

اسی زندگیت کمی شبیه زندگی منه 😭یاد خودم افتادم

عزیزم🥲💔 توام بچه داری؟

خیانت کرده بهم قبلا بارها اما الان فعلا با کسی نیست خیلی زور زد و خیلی راه ها رفت که بامن خوب بشه ام ...

عزیز شرلیط طلاق نداری چیه همش میگی منو نمیخای از من  خوشت نمیاد

چ کاری رو شوهرت از قدیم میگفت ال کردی بل کردی من این شدم

چ کاری رو میگفت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دارم دق میکنم هر راهی می‌خوام برم برام پر بدبختیه موندنم یعنی بدبختی باید بمونم خیانت ببینم بی مهری ...

اگه میخواد جدا بشید بگو خونه بگیره برات با بچت اونجا باش.

خرجتم باید بده. محضری کن.

بعد طلاق

وگرنه غلط کرده

پس انداز داری؟

از بچگی این مشکلو داشتم بخاطر معده هزارتا دکتر رفتم بخاطر سینوزیت هم رفتم هم دکتر هم طب سنتی اما فای ...

عزیز شما نخ دندان هر روز ۳نوبت و مسواک بزن

اگه بو داد منو فحش بده

بعدم کم ابی و دهیدراته شدن بدنت هست ک باعث بوی بد دهانت میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.