2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11863 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااطمینان میگفت باور کردم☹️چه دکتری باید برم؟

من یکبار به زنان گفتم جین سینگ گفت بخور یادمه یه قطره گل سرخ هم بهم داد ولی بد مزه بود.

آخه کی دارو خالی می‌کنه تو غذا خدایااا😥

خدایا خودت کمک کن

چرا فکر میکنم شوهرت خسیسه و اینجوری می‌کنه تا خساستش رو پنهان کنه؟حتما خودش مشکل روحی داره برید مشاو ...

عزیزم چه ربطی به خساست داره😐😐😐😐😐 واقعا چه ربطی به خساست داره این موضوع 

تنها ویژگی خوبش اینه که خسیس نیست همین

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

همه زنا عفونت می گیرن چه مزخرفیه

چی بگم عزیزم میگه ترشحات عفونیت میچسبه بهم حالم بهم میخوره 😑🤣

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم من دو تا خواهرام طلاق گرفتن یکیشون هم مشکل شما رو داشت شما میگید پولداره ، خونه ، ماشیت چیزی ب ...

من تصمیم خودمو گرفتم تاجایی که بتونم مقاومت میکنم و میمونم ک بچم بزرگتر بشه عاقل بشه بتونه در نبود و تو شرایط بچه طلاق بودن از پس خودش بربیاد خودش از باباش پول بگیره با پدرش بره بازار هرچی میخواد بخره اگه الان طلاق بگیرم باید برا نفقه و خرجی این بچه هی ب پدرش زنگ بزنم و بازم باهاش در ارتباط باشم حالم بد میشه و بچمم کوچیکه و خانواده پدرشم خیلی دوس داره اگه طلاق بگیرم مطمنم ی روز که ببرتش دیگه پسش نمیاره بچه ام اونارو دوس داره میمونه اونجا منم سکته میکنم بچه سه سالمو کسای دیگه تربیت کنن.

هیچ جوره خواستار طلاق نیستم تا زمانیکه این بچه بزرگ بشه هیچی دیگه هم برام مهم نیست انقد زن دیدم تو ۴۰ سالگی شوهر کردن خوشبخت شدن خودم تو سن کم شوهر کردم بدبخت شدم خوشبختی و ازدواج موفق به سن نیست عزیزم خواستگار خوبم وجود نداره برا من، چهار سال پیش مهریه گذاشتم اجرا میخواستم جدا بشم حتی جهازمم جمع کردم یکسال همش دادگاه بودم آبی برای ما زنا گرم نمیشه از دادگاه و مهریه هرچی پول رو حساب شوهرم بود اون زمان توقیف کردم و برداشتم واسه خودم اونم از اون زمان ب بعد ماشین مدل بالا خرید زمین خرید خونه خرید بنام خودش نکرد هرکسی دیگه هم باشه نمیکنه الانم برم درخواست مهریه بدم سالی یه سکه اس چون شوهرم هیچی بنامش نیست دیگه حتی ی کارتخوان!!! 

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

با بوی بد دهان نیمه‌میلی هم اگه باشه سرد می‌شه چون او پایه‌های سردی و بی‌میلی رو برپا کرده و هر چیز ناخوشایندی مانند همین بوی ید دهان بر پایداری اون ستون‌ها می‌افزایه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

با بوی بد دهان نیمه‌میلی هم اگه باشه سرد می‌شه چون او پایه‌های سردی و بی‌میلی رو برپا کرده و هر چیز ...

اره دقیقا من خودمم اگه کسی دهنش بو بده نمیتونم بشینم روبه روش و مطمنم سرد شدنش بیشتر بابت همین موضوعه و بهش حق میدم

من نمیتونم اون زن باشم اگه هم بخوام بشم خییییلی سخته اون زن عشوه و گر و لوند و پر انرژی میخواد من ای ...

عزیزم چرا نمیگی دقییییقا چجور زنی میخواد اینا که گفتی چیزای کلی هست میگم جزئی بگووو

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

عزیزم چرا نمیگی دقییییقا چجور زنی میخواد اینا که گفتی چیزای کلی هست میگم جزئی بگووو

ببین من طبق چیزایی که خودش میگه تعریفایی ک از بقیه زنا می‌کنه و اون زنایی که با اونا بمن خیانت کرد میگم 

اون زنا تا جاییکه می‌دیدم خودشونو یا عکسشون خییییلی از من خوشگلتر بودن چهره هاشونم طبیعی بود عملی نبودن هیچکدوم 

سفید بودن، دماغ و دهنشون خوشگل بود برخلاف من که معمولی ام خیلی

توپر بودن یعنی وزن متناسب داشتن یکم توپر، باسن و سینه شون یا گنده بود یا نرمال 

رقص و ناز و عشوه و اینجور چیزا بلد بودن که من اینجوری نیستم متأسفانه 

شوهر من زن تمیز و مرتب دوس داره من اینجوری نیستم

دوسال پیش با یه زن مطلقه بهم خیانت کرد هرچند سنشم که بود دوسال از من بزرگتر بود

خانوادم رفته بودن خونش که باهاش دعوا کنن مادرم گفت خونش از تمیزی برق میزد بوی گل میداد خونه 

خلاصه بگم من ی زن خییییلی معمولی ام اما تنبل و بی نظم😖😐