2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11863 بازدید | 252 پست
اره دقیقا من خودمم اگه کسی دهنش بو بده نمیتونم بشینم روبه روش و مطمنم سرد شدنش بیشتر بابت همین موضوع ...

شاید با بودن یک یا دو کاستی بیش‌تر مردا به خودشون دلداری بدهند و همراهی کنن که البته برای زیبا شدن این همراهی تا جایگزین شدنش با عشق و مهربونی زن باید بکوشه؛نمونه:

کم‌حرفی و به‌هنگام‌گویی و چیزای زیادی که امروزه به لطف دهکده‌ی جهانی بیش‌ترمون ازشون آگاهیم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

من یکبار به زنان گفتم جین سینگ گفت بخور یادمه یه قطره گل سرخ هم بهم داد ولی بد مزه بود.آخه کی دارو خ ...

حالا فک کن من و اسی یا حالا چند تای دیگه اینجا به حرفش گوش میدادیم میخوردیم مریض میشدیم چقد بی وجدانن بعضیا🙁😨

ممنون عزیزم از راهنمایت🙏🏻😘

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من طبق چیزایی که خودش میگه تعریفایی ک از بقیه زنا می‌کنه و اون زنایی که با اونا بمن خیانت کرد م ...

خب ولی عااااشق و مجنون اونا که نشد در حدی که با یکییشون ادامه بده

اخری هم که میگی مطلقه بوده اصن سن زیاد و پیر !!!!

ببین من میگم دوره های سوده هروی و بخرررر

پوستت چجوریه ؟؟؟ 

نمیگم عمل کن میگم پوستت و صاف و شفاف کن

اون قضیه بو دهن که گفتی حل کن

خونه رو قشنگ تر تمیییز کن بوی گل بده

خودتم همینطوور موهات و دندونات و پوستت و اوکی کن و زرنگ شو و این دوره هارم حتماااا ااااا بخر گوش کن

وررررزش میدونی خیلی میتونه هیکلت و تغییر بده همراه با رژیم؟

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

خب ولی عااااشق و مجنون اونا که نشد در حدی که با یکییشون ادامه بدهاخری هم که میگی مطلقه بوده اصن سن ز ...

نه سنش زیاد نبود میگم دوسال از من بزرگتر بود متولد ۸۰ بود

اصلا با سن بالا نمی‌رفت همشون دهه هشتادی😑😑😑

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب ولی عااااشق و مجنون اونا که نشد در حدی که با یکییشون ادامه بدهاخری هم که میگی مطلقه بوده اصن سن ز ...

برا سینه هام چکار کنم؟؟😖😖 بدجوری به فکر عملم اما نمیزارع خدا لعنتش کنه اصلا خودمم از هیکلم خوشم نمیاد باورت میشه انقد از کسایی هم که مثه خودمن هیکلشون بدم میاد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بعد این آخری رو به زور ولش کرد بخاطرش بامن دعوا میکرد خیلی بهش وابسته شده بود اون جیندا خانوم بهش خیانت کرد تا راضی شد ولش کنه به همه گفته بود این زنمه

برا سینه هام چکار کنم؟؟😖😖 بدجوری به فکر عملم اما نمیزارع خدا لعنتش کنه اصلا خودمم از هیکلم خوشم نم ...

کاش عکستو میدیدم یه نظر واقعی میدادم

اوکی پیر نبود ولی میگم عاشق هیچکدومم نشد 

کاش عکستو میدیدم یه نظر واقعی میدادماوکی پیر نبود ولی میگم عاشق هیچکدومم نشد

اونا جن ده بودن وگرنه عاشقشون میشد 😂😂😂😂 هرکدوم با هزار نفر بودن 

عکس نمیتونم بفرستم عزیزم میترسم شناخته شم اما اینو بدون که تایپ آقای چس کلاس نیستم و بدتر از این میدونی چیه اینه که شوهرم تایپ منه به شدت و همش میترسم اگه طلاق بگیرم یکی مثه اون گیرم نیاد

اونا جن ده بودن وگرنه عاشقشون میشد 😂😂😂😂 هرکدوم با هزار نفر بودن عکس نمیتونم بفرستم عزیزم میترسم ...

خب خودتو توصیف کن ظاهری من بفهمم اخه 

شوهرت چجوریه برد پیته؟

خب خودتو توصیف کن ظاهری من بفهمم اخه شوهرت چجوریه برد پیته؟

هیکلش ورزشکاریه دیگه مثه همه ورزشکارا ک بازو گنده و کمر باریک دارن دیگه قیافشم خوبه 

من نمی‌دونم بگم شبیه کی ام والا 

هیکلش ورزشکاریه دیگه مثه همه ورزشکارا ک بازو گنده و کمر باریک دارن دیگه قیافشم خوبه من نمی‌دونم بگم ...

مثلا از هیکلت پوستت موهات و صورتت بگو بفهمم یه بازیگری مثال بزن

مثلا از هیکلت پوستت موهات و صورتت بگو بفهمم یه بازیگری مثال بزن

والا هیکلم که برات گفتم مثه این مدلهایی که خودشونو لاغر کردن و سینه و باسن ندارن صافه همه جاشون و قدشون بلنده 

شوهرم متنفره از این تیپ زنا از شانس بدش من اونجوری ام😂😂😂

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

ببین برو طب سنتی

برای بوی بدنت

به خودت برس چه ظاهری جه جسمی

شاید بوی بد دهنت از استرسه

ورزش برو

مگه نمیگی وضع نالیتون خوبه

ظاهرت چطوره

رفتارت چطوره

اصلا شور و شوق زندگی داری

وقتی میاد خونه رفتار تو چطوره

والا هیکلم که برات گفتم مثه این مدلهایی که خودشونو لاغر کردن و سینه و باسن ندارن صافه همه جاشون و قد ...

وا الان ک همه عاشق اسکینین 😐😐😐😐

ببین برو طب سنتیبرای بوی بدنتبه خودت برس چه ظاهری جه جسمیشاید بوی بد دهنت از استرسهورزش برومگه نمیگی ...

شما طب سنتی خوب تو تهران میشناسی