2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11862 بازدید | 252 پست

واسه بو دهنت

اموکسی سلین و مترونیدارول بخور

و

ی قاشق بارهنگ با نصف لیوان عرق نعناع بجوشون بخور هرشب قبل خاب معجزشو ببین

حتما این دوتا رو انجام بده تجربه شده

اگه دوستت نداره ب زور نگهش ندار .

بگوبرو راحت باش 

فراموشی کیمیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

نمیخوام دلتو بشکنم 

مینویسمم خودم عذاب میگیرم

ولی

میشه طلاق بگیری ؟

چرا وقتی میدونی همسرت درحدی دوست نداره  که

حتی حاظرنیست باهات رابطع برقرارکنه

بخاطر پولش باهاش میمونی ؟

پس غرور احترامت چی ؟ پس بچت چی که توفضای دعوا بحث داره بزرگ میشه

یا اصلا تاکی قراره شوهرتو عذاب بدی ؟

ب اجبار پیشش موندن باهاش میشه بیشتر ازت سردشه وحتی ممکنه بهت خیانت کنه 

وبافهمیدن ابن موضوع بیشتر بشکنی

پس دست بکش ازش

اگر طلایی چیزی داری بفروش ی خونه رهن کن

یا اصلا مگ نمیگی پولداره

یعنی حاظر نیست بخاطر بچش پول رهن خونه بهت بده ؟ 

یعنی هیچ هنری یا مدرکی نداری ک بتونی شاغل شی خرج بچتو دربیاری ؟

اگر نه ک حداقل برو ی هنر یادبگیر یا ی کاری پیداکن ک ب درامد برسی ن این ک هی خودتو شوهرتو دق بدی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بمیرم برات. ای کاش پدرت پشتت بود

پدرم پشتمه اما خب خونشون برام مثه زندان میمونه اصلا هیچ تفریحی ندارن ماشین نداره بابام وضع مالیش خوب نیست خیلی در حد متوسطه خودشم بچه داره باید به اونا برسه داداشم باشگاه می‌ره کلاس فوتبال میره خواهر کوچیکم کلاس زبان و باشگاه می‌ره خرج مدرسه و درسشون و آزمون و ....

خواهر وسطیمم ک این زودیا عروسیشه باید جهاز اونو تهیه کنه خودشونم کلی قسط وسیله و وام دارن و هزارتا خرج دیگه

دلم نمیاد برم سرشون آوار بشم خییییلی خجالت میکشم 

بعد تو طایفه و خانواده و خاندان ما زنی که طلاق میگیره الخصوص اگه جوان باشه دیگه باید بچپه توی خونه و جایی نره زندانی بشه چون براش حرف درست میکنن و ممکنه از اینو اون پیشنهاد دوستی و صیغه این کوفت و زهرمارارو بشنوه خییییلی سخته زن بودن خییییلی 😭

خدا همه جوره زده تو سر منه بدبخت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نمیخوام دلتو بشکنم مینویسمم خودم عذاب میگیرمولیمیشه طلاق بگیری ؟چرا وقتی میدونی همسرت درحدی دوست ندا ...

عزیزم همه حرفات منطقیه اما از کجا میدونی من شب روز به این چیزا فکر نمیکنم؟ به جون دخترم هر روز صد بار تصمیم به طلاق میگیرم و پشیمون میشم همشم بخاطر دخترمه چون اصلا اصلا نمی‌خوام تو این سن آواره بشع برام سخته بخدا شماها نمیدونید جای من نیستید 

نمیدونید تو خاندانو طایفه ما زن مطلقه یعنی یک بدبخت ب تمام معنا زنی که حق بیرون رفتن نداره حق ب خودش رسیدن نداره براش حرف در میارن این وسط کلی حرومزاده لاشی پیدا میشن که بهش پیشنهاد رابطه و دوستی میدن 

اونوقت حتی سر کارم نمیتونم برم هرچند خودمم خییییلی برام سخته منی ک تو شهر همه میشناسنم زن کی هستم برم کار فروشندگی کنم یا منشی بشم برام خییییلی سختع بابامم هرگز نمیزارع برم کار کنم نه بابام نه شوهرم هرگز اجازه نمی‌دن خونه جدا بگیرم 

من یه منبع درآمد می‌خوام برا بزرگ کردن بچم یک منبع درآمد مثه شوهرم که بچم چیزی کم نداشته باشه

من تصمیم خودمو گرفتم، اونم اینه که بچم بزرگتر بشه بعد برم حداقل از پس خودش بربیاد اگه با پدرش و خانواده پدرش یا حتی نامادری تنها بشه بتونه از خودش دفاع کنه

و خودش از پدرش پول بخواد و بره خرید هرچی میخواد بخره نیاز نباشه بعد طلاقم من با پدرش در ارتباط باشم و درخواست پول یا نفقه کنم

حالا متوجه شدی؟ من آدمی هستم که اگه بخوام کاری رو بکنم تا تهش سر حرفم هستم و هرگز رها نمیکنم کارمو 

اونم اینه که منتظر باشم بچم بزرگ شه یکم 

خیلی برام سخته و تلخه خدا برا هیچکس نیارع این حالو اینهمه نامردی در حق من کرده این روزگار همش میگم همه چی این‌جوری نمیمونه ی زمانی روزای خوب منم میرسه چون از وقتی که یادمه در حقم ظلم شده تو دنیا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی حس میکنم ب خودت نمیرسی

تو که عفونت داری حداقل برو دکتر خودتو درمان کن

واسه خوشبوییت از مام بادی اسپلش عطر خوشبوکننده دهان شوینده دهان خمیرمسواک باکیفیت استفاده کن

هرروز موهاتو شونه کن روتین پوستی مو داشته باش 

تو که سینه باسنت کوچیکه

حداقل باشگاه برو که بدنت روفرم بیاد

یااگه شرایط باشگاه رفتن نداری دمبل بخر توخونه یکساعت یکساعت نیم ورزش کن

سرش غر نزن غذاهای موردعلاقش رو بپز 

گاهی لباسای س...بپوش جلوش برقص 

سعی کن بخندونیش

پراانرژی باشی

یاحتی بهش هدیه بده

باهاش بحث نکن از خاطرات بدتون حرف نزن موقع دعوا بهش بی احترلمی نکن نگو اره توام بد بودی توام منواذیت کردی ... ی مدت اصلا اروم باش بیین نتیجه‌چی میشه

هرروز ۱۰۰۱ذکر یا ودود(ب نیت محبتش هم روی غذا بخون)

۳۶۰ذکر یا عزیز زهرا

۱۰۰۱یا عزیز

ب نیت جذب علاقش بخون

و

شبای جمعه پشت هم بدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو به قبله ۱۴تانادعلی صدتا صلوات بگو وبعد ب خودش یاعکسش فوت کن یعنی برا محبت دشمنتم بینظیره دیگ چ برسه ب شوهرت

شب جمعه ۴۰تا سوره ضحی ب روش دعای نادعلی بخون و ازخدا بخوا مهرتو بندازه ب قلب شوهرت

۶۰باسین سید شهدا ب نیت محبتش بخون ثوابشوهدیه کن ب سیدشهدا حمزه 

___

مذهبیم نباشی جواب میگیری

___

ایناروگفتم ک اگ میخوای هنوزم ادامه بدی

اگر ن یا طلاهاتوبفروش خونه رهن کن

یاازش بخوا  خودش برات خونه رهن کنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

واسه بو دهنتاموکسی سلین و مترونیدارول بخوروی قاشق بارهنگ با نصف لیوان عرق نعناع بجوشون بخور هرشب قبل ...

همه اینایی که گفتی انجام دادم عزیزم مشکل من نه از معده اس نه سینوزیت من سنگ لوزه دارم باید لوزه هام عمل بشن برداشته شن

توکه میگی پولداره خونه ام به اسم بچه است 

بگو بیا طلاق باشه اول حضانت بچه بده بهم بعد تواین خونه که به اسم بچه زندگی کن 

بعد بگو ماهانه خرجی بچه رو بده 

مهریه حق وحقوقتم هرچی دادگاه بگه حالا قسط بندی یا کامل 

اگه وجدان داره یکمشو بده نداره به درک تاوانشو بده 

ولی خودتو خلاص کن ازاین زندگی 

بعد یکم بچت بزرگ شد برو چیری یاد بگیر کار کن باهاش . 

من شوهرم حضانت نمیده و خونه ام به اسم خودشه برهمین اسم طلاق نمیتونم بیارم 

ولی کسی که دوست نداره ارزش نداره بمونی تازه انقدم توهین کنه بهت 

اگه شرایط بالارو هم نمیده چه کنی مجبوری بمونی بسوزی بخاطر بچت بهتر از دوری بچه و خونه پدریه

اسی حس میکنم ب خودت نمیرسیتو که عفونت داری حداقل برو دکتر خودتو درمان کنواسه خوشبوییت از مام بادی اس ...

ممنونم از راهنماییت عزیز دلم بخدا عزیزای دلی مثه تو بارها اینارو بهم گفتن من تا اومدم انجام بدم بازم با بی حوصلگی گذاشتم کنار چون همش خوابم به زورم کارای خونه رو میکنم نمی‌دونم چکار کنم کمتر بخوابم 

یه هفته پیش رفتم آزمایش دادم به چکاب کلی بود هییییچ کمبودی نداشتم حتی کم‌خونی هم نداشتم دکتر جفت اگه حس می‌کنی واقعا حالت خوب نیست برو پیش روانشناس چون از لحاظ جسمانی مشکلی نداری بخاطر خواب زیادت یا افسردگی داری یا عادت کردی 

توکه میگی پولداره خونه ام به اسم بچه است بگو بیا طلاق باشه اول حضانت بچه بده بهم بعد تواین خونه که ب ...

نه عزیزم حضانت بچه رو نمی‌ده بهم هرگز چون خییییلی دوسش داره نمیزارع یه قطره اشک از چشماش بیاد هرچی بخواد براش میخره و فراهم می‌کنه حتی یکبار پدرشوهرم گفت بچتو بد تربیت می‌کنی هرکاری بخواد می‌کنی خیلی بده بعد شوهرم گفت بابا لطفاً کاری بهش نداشته باشید حق ندارید هرگز بهش تشر بزنید دلش میشکنه حتی اگه وسایل گرون و ضروری رو خراب کنه شوهرم میگه حق نداری حتی بهش اخم بکنی حساب کن دیگه تا چه حد دوسش داره اونوقت بیاد حضانتشو بده بمن؟

حتی خودش میبرتش حموم و دستشویی 

خرجی ام دلم نمی‌خواد ازش بگیرم بعد طلاق یه جوریه برام مگه اینکه بگم به قاضی ببینم می‌تونه قسط بندی مهریه مو جوری توافق کنیم به صورت ماهانه بهم مبلغی بده 

نه عزیزم حضانت بچه رو نمی‌ده بهم هرگز چون خییییلی دوسش داره نمیزارع یه قطره اشک از چشماش بیاد هرچی ب ...

افسردگی داری اینجور ک میگی

رو خودت کار کن اگه تصمیت اینه

اعتماد به نفستو ببر بالا

نگو قیافه ام معمولیه ی آدمی دیدم معمولی ترین اما ی پسر همه چی تموم عاشقش شد و ازدواج کردن و خیلیم عاشقشه پسره

فقط اعتماد به نفس داشته باش همین

لازم باشه تراپیست هم برو 

پدرم پشتمه اما خب خونشون برام مثه زندان میمونه اصلا هیچ تفریحی ندارن ماشین نداره بابام وضع مالیش خوب ...

خونه ای چیزی ب نامت نیست؟ نمیتونی طلاق بگیری کار کنی؟ ی مدت خونه بابات هم بری بعدش میتونی ی جا اجاره کنی یا بخری اگ پس انداز داری چون میگی همسرت هم پولداره دیگ اگ مهریه هم داری بگیر دیگ

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خونه ای چیزی ب نامت نیست؟ نمیتونی طلاق بگیری کار کنی؟ ی مدت خونه بابات هم بری بعدش میتونی ی جا اجاره ...

عزیزم من تصمیم خودمو گرفتم فعلا آمادگی جدایی ندارم تا جاییکه بتونم مقاومت میکنم جدا نشم اگه نشد دیگه مجبورم ی خاکی تو سرم بریزم حالا یا طلا هامو بفروشم کاری شروع کنم یا برم بیوفتم گردن پدرم خواری و خفت بکشم