2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11862 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بشین دعاها و سوره های محبت رو بخون همزمان روی خودت و اعتماد به نفست کار کنبخدا میوفته دنبالت

ممنون این کاری که گفتی میکنم اما وقتی تو قلبش جایی ندارم که فایده؟ اون زن سینه کوچیک و باسن کوچیک نمی‌خواد اما من اینجوری ام هیچ جوره نمیشه حلش کرد انگار 🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اگه برات خرج میکنه یه دکتر درست حسابی برو برای بوی دهان محاله درست نشه .دهانشویه ۶۰تومنی هم بوی دهن میگیره چه برسه بری دکتر خوب و خرج کنی .بعدشم تا میتونی طلا اینا بخر پس انداز کن. شوهرت هم وقتی ببینه به خودت میرسی و کم محلش میکنی جذبت میشه ،نشدم به جهنم پس انداز جمع کن برای خودت به وقتش لازمت میشه

خییییلی 🥲🥲درسته که من اشتباه کردم به زور نگهش داشتم درسته اشتباه کردم بچه آوردم درسته هزارتا عیبو ...

قطعا تقاص میده 😢😢😢 یه مدت ازش فاصله بگیر 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ممنون این کاری که گفتی میکنم اما وقتی تو قلبش جایی ندارم که فایده؟ اون زن سینه کوچیک و باسن کوچیک نم ...

وا اگه به خاطر باسنو وسینس که مگه نمیگی پولداره باعمل اکی میشه ک

پس چرا باهات ازدواج کرد اگه دوست نداش سنتی بود؟

پسرعموی بابامه والا خودش اومد خواستگاری کسی مجبورش نکرد اما ظاهراً بعد نامزدی مون از من دلسرد شده بود و روش نشده بود بگه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مگه نمیگی پول داره؟مهریتو بگیر بگو یه خونه هم بهم بده برم بابچم زندگی کنم توام برو با هرکی میخای برا ...

خونه ک عمرا بده هیچوقت نمی‌ده 

خیلی حالم خرابه از همه چی میترسم از همه چی😔

یک مشاوره خوب خودت برو بهترینا رو پیش پات میزاره ضررنداره

الان به ی مشاور پیام دادم 

ممنون این کاری که گفتی میکنم اما وقتی تو قلبش جایی ندارم که فایده؟ اون زن سینه کوچیک و باسن کوچیک نم ...

اگه واقعا پولداره اینا حل شدنی بود برات به شرطی که واقعا دوستت داشت.یکی میشناسم خواستگارش پول داد از صفر تا صد دختره عمل کرد خودشو با همم ازدواج کردن و الانم واقعا خوشبختن.مشکل شوهرت سینه و باسن کوچیک نیست چون اینا حل شدنی هست همه ش فقط به شرط اینکه دوست داشتن وجود داشته باشه حالا که وجود نداره از سمت شوهرت چرا تو بخای محلش بدی اخه !تو هم بذارش کنار خیلی جوگیر شده فکر کرده حالا خودش کی هست خجالتم نمیکشن کور بود مگه روز خواستگاری

وا اگه به خاطر باسنو وسینس که مگه نمیگی پولداره باعمل اکی میشه ک

نمیزارع عمل کنم دلش نمی‌خواد 

اگه دوسم داشت یا همینجوری قبولم میکرد یا میزاشت عمل کنم حداقل 

حتی نزاشت طلا هامو بفروشم عمل کنم

چجوری بعضیا میتونن دل یه آدمو انقد صریح بشکونن از تاوانش نمی‌ترسن🙁 اسی دیگه بهش توجه نکن اگه بازم دیدی عذابی حق و حقوقتو بگیر و واسه خودت زندگی کن 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!