2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11862 بازدید | 252 پست
خاک برسرش

خاک ریخته رو سر من که اینقدر بدبختم خدا لعنتم کنه چرا بچه آوردم رو چه حسابی 😭😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

میگی پولداره پس اول برو دکتر فکر بوی دهنت کن ک خودت میگی خسته ای از این بو.. بعدشم برو دکتر واسه عفونتت . ب خودت برس کم محلش بده . انقد سمتش نرو یکم دست نیافتنی تر باش 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بعضی وقت ها ادم ها قاطی می کنند خودشونم نمی دونند چی می خوان فقط می خوان یه چیزی گفته باشن و ...

چی بگم عزیزم 

اون ک سالهاست بامن همینه از اولشم منو نمی‌خواست

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره عزیزم همین کارو میکنم خیلی وقته دارم خودمو گول میزنم و اونو اسیر کردم زوری نمیشه🥲

بمیرم برا دلت چقدر سختی میکشی ... 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره عزیزم همین کارو میکنم خیلی وقته دارم خودمو گول میزنم و اونو اسیر کردم زوری نمیشه🥲

استارتر بچه کوچیک داری.   خودتم ته دلت دوستش داری.  

یکم تغذیه اتون درست کنید تا گرم بشین.   به نظرم رابطه جنسی بیشتر خیلی پیوند زناشویی رو گرم‌تر می کنه!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خیلی بهش محبت میکنی کمش کن بی توجه شو نسبتش به خودت برس کتاب بخون اینا شعار نیست برو امتحان کن

همین کاری که میگی میکنم چون هیچ فایده ای نداره هرکاری براش بکنم اون فقط بدیهامو میبینه فقط عیب هامو میبینه کاری از دستم بر نمیاد دیگه 

استارتر بچه کوچیک داری. خودتم ته دلت دوستش داری. یکم تغذیه اتون درست کنید تا گرم بشین. به نظرم ...

گلم ربطی به تغذیه ندارع اون منو نمی‌خواد ازم خوشش نمیاد براش جذابیت ندارم

چی بگم عزیزم اون ک سالهاست بامن همینه از اولشم منو نمی‌خواست

این کپسول ویتامین ای رو هم امتحان کن  خیلی میل جنسی رو بالا می بره. حالت روغنی هم داره می تونی تو خورشت بریزی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گلم ربطی به تغذیه ندارع اون منو نمی‌خواد ازم خوشش نمیاد براش جذابیت ندارم

از امضات معلومه هنوز دوستش داری 

بمیرم برا دلت چقدر سختی میکشی ...

خییییلی 🥲🥲درسته که من اشتباه کردم به زور نگهش داشتم درسته اشتباه کردم بچه آوردم درسته هزارتا عیبو ایراد و بدی داشتم اما اون نباید از سر ترحم بامن میموند دوسم نداشت نباید باهام میموند امیدوارم تقاص این دل شکسته منو با شکستن دلش بده