2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11933 بازدید | 252 پست
اگه واقعا پولداره اینا حل شدنی بود برات به شرطی که واقعا دوستت داشت.یکی میشناسم خواستگارش پول داد از ...

اره عزیزم دوسم نداره اگه داشت همینجوری قبولم میکرد نیازی ام اصلا به عمل نبود 

خودش خوبه هیکلش و قیافش برا همینم انقد از بالا نگاه میکنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ک عمرا بده هیچوقت نمی‌ده خیلی حالم خرابه از همه چی میترسم از همه چی😔

عزیزم فعلا چن راه بیشتر نداری اول اینکه به خودت خیلی برسی عمل کنی پروتز کنی اگع بازم دیدی بهت علاقه نداره راه دوم اینه که یه مدت باهاش زندگی کن وتامیتونی طلا وپول پس انداز کن بعد بهش بگو طلاقتو بده مهریه رو بگیر برو زندگی مستقل خودتو شروع کن اگه این راهم نمیتونی که پس باید بیخیال باشی که خیلی سخته وفقط به فکر خودتو و بچت باشی  و به چشم عابر بهش نگاه کنی

نمیزارع عمل کنم دلش نمی‌خواد اگه دوسم داشت یا همینجوری قبولم میکرد یا میزاشت عمل کنم حداقل حتی نزاشت ...

پس دردش چیه؟تو سنی هم نداری ۲۲ سالته جدا شو تا موقعیت ازدواج داری ازدواج کن ،این زندگیتو جهنم کرده البته زندگی خودته اگه دوسش داری باهاش حرف بزن مثل دوتا آدم بالغ مشکلتونو حل کنید اگر هم نمیشه بگو خونه بگیر برام مهریه هم بده من میرم توام برو باهرکی خواستی...

اره عزیزم دوسم نداره اگه داشت همینجوری قبولم میکرد نیازی ام اصلا به عمل نبود خودش خوبه هیکلش و قیافش ...

ولش کن مرتیکه بدذات حق نداشت اینجوری دلت بشکونه فقط تا میتونی خرج بتراش و ازش فاصله بگیر و کم محلی کن.

از امضات معلومه هنوز دوستش داری

اره خب اگه نداشتم که اینهمه سال صبر نمی‌کردم باهام خوب شه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خیلی ببخشید بعضی مردها هار میشن انگاری اینجوری دل زن بدبخت میشکنن

اره مردا اکثرا خراب شدن دیگه ولی اینو میدونم دل شکستن چیزیه که آدما زود تاوانشو باید پس بدن 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
برو لیپو کن خب همه چی با پول درست میشه عزیزم به خودت برس بیوفته دنبالت

اجازه نمیده 

منم میخواستم طلا هامو بفروشم بعد گفت اگه برای عمل میخوای بفروشی نمیزارم عمل کنی هرگز 

منم اگه بخوام ب زور این کارو بکنم میکنم اما بعدش دردسر سازه برام 

چجوری بعضیا میتونن دل یه آدمو انقد صریح بشکونن از تاوانش نمی‌ترسن🙁 اسی دیگه بهش توجه نکن اگه بازم د ...

من هربار که دلم میشکنه با حرفاش میگم خدایا همینجوری که دل من داره هر لحظه میشکنه همین کارو باهاش بکن و بهش یادآوری کنم تقاص چیه که داره پس میده 

هیچی ندارم بگم.متاسفم عزیزم.بیا بغلم😔💔

😭😭😭😭

بگو برات خونه و ماشین بگیره و ماهیانه هم خرج خودتو بچتو بده، تو هم بیکار نمونه یه حرفه ای یاد بگیر مثل ارایشگری، هم وقتت میگذره هم پول درمیاری هم به خودت میرسی، اونم ولش کن بره، اگه قسمت باشه خودش میاد، شاید تا اون موقع تو آنقدر خوب شده باشی چه ظاهری چه اعتماد بنفست که دیگه تو اونو نخوای

اون موقع لذت داره

بچسب به خودت

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

پس دردش چیه؟تو سنی هم نداری ۲۲ سالته جدا شو تا موقعیت ازدواج داری ازدواج کن ،این زندگیتو جهنم کرده ا ...

زندگیم که جهنمه 

امروز می‌گفت تو خیلی بد جنسی و بی ملاحظه ای من سالهاست انگار زن ندارم آرامش ندارم 

منم گفتم چیه انگار من شوهر داشتم این مدت بعد گفت پس چرا خودتو منو آزار میدی جدا شو

منم فقط تو چنین شرایطی به فکر بچمم همین🥲💔 اگه بچم نبود یه لحظه ام نمیموندم 

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

مشکلت همین جا مشخص شد 

برا پولش دوستش داشتی ..نه خودش 

این باعث رفتار و ابراز علاقه آدم مصنوعی باشه