2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

11810 بازدید | 252 پست

خانوما شاید خیلیاتون داستان زندگی منو بدونید و مشکلاتم، با عرض معذرت که اینو میگم ما اصلا رابطه نداریم باهم اگه هم داریم خیلی سرد و خشک و بی هیجانه چون شوهرم دوسم نداره نه نوازشی نه محبتی نه هیچی به هیچی اصلا، امروزم قرار بود رابطه داشته باشیم مثلا، بعد رفتیم توی اتاق رو تخت دراز کشیده بودیم شوهرم مثه همیشه تو فکر بود و اخماش ی مقدار تو هم بود بعد من یکم نوازشش کردم اون هیچ کاری نمی‌کرد منم دیگه بی حرکت موندم بعد چن دقیقه گفت توام حس می‌کنی نمیتونی بامن رابطه داشته باشی احساس می‌کنی محرمت هستم؟ منم گفتم نه این دیگه چه چرتو پرتیه خودت همچین حسی داری؟ بعد گفت آره و دعوامون شد کلی تحقیرم کرد و نفرینم کرد که تو منو به زور نگه داشتی من تو زندانم تو آزارم میدی من تورو نمی‌خوام بهت حسی ندارم و.... بعدش من اومدم توی هال نشستم ب گریه کرد بعد ده دقیقه صدام زد گفت بیا چرا نمیای منم رفتم گفتم من مجبورت نمیکنم که بامن رابطه داشته باشی وقتیکه دلت نمی‌خواد 

هستید بقیه شو بگم تایپ کردم که یه صفحه طولانی نشه بیشتر از این اذیت نشید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اونم گفت نه تو عفونت داری و فلانی و بهمانی ده سال پیش فلان کارو کردی این کارو کردی اون کارو کردی منم گفتم بسه دیگه انقد خودتو گول نزن و گردن من ننداز منو نمی‌خوای بهم علاقه نداری چرا عیب روم می‌زاری خب اگه دوسم داشته با تمام عیبام و بدی هام میساختی

بعد شروع کرد ب دادو بیداد کردن این داد زدنش بخاطر اینه که از عهده حل این مشکل بر نمیاد چون بچه داریم و این بچه بدبخت بیچاره رو نمی‌دونیم چکار کنیم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید میشد بخت و اقبال من؟ هنوزم ک هنوزه دوسش دارم و از طرفی هم زورم میاد ی مرد پولدارو ول کنم برم ب این راحتی

بعد کلی جرو بحث ک کردیم گفت من دو سالم از عمرم مونده باشه دلم میخواد با زنی زندگی کنم ک عشقم باشه دوسش داشته باشم دلم بخوادش حقیقتا این حرفش جوری جگرمو سوزوند و دلمو شکست ک هیچ چیز دیگه ای نمیتونه این دردو ب قلبم بده نمیدونید اون لحظه چجوری داغون شدم نمیدونید 

حالم خیلی بده خییییلی 

از یه طرف اینکه هنوز دوسش دارم 

از طرفی بچم 

وضع مالی بد پدرم

خونه بی روح و پر از جنگ و دعوای پدرم 

فامیلایی ک همشون از بدبختی و طلاق من خوشحال میشن 

مشکلاتی ک دارم مثه بوی بد دهانم ک سال‌هاست درمان نمیشه

دارم دق میکنم هر راهی می‌خوام برم برام پر بدبختیه 

موندنم یعنی بدبختی باید بمونم خیانت ببینم بی مهری ببینم 

برم باید از بچم دل بکنم 😭😭😭 من نمیتونم دوریشو تحمل کنم خیلی کوچلوعه سه سالشه 

حالم خیلی خرابه برام دعا کنید شاید دعا های شما یه معجزه ای برام کرد

به نظرم بعضی وقت ها ادم ها قاطی می کنند خودشونم نمی دونند چی می خوان فقط می خوان یه چیزی گفته باشن و اعصاب خوردی هاشون از دنیا یه جا خالی کرده باشن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

خیلی بهش محبت میکنی کمش کن بی توجه شو نسبتش به خودت برس کتاب بخون اینا شعار نیست برو امتحان کن

من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

دختر مگه غرور نداری تو

مگه نمیگی پولداره بگ ی خونه بهت بده با خرج ماهیانت طلاق بگیر موندی چیکار

کارما💫    

چه شرایط سختی عزیزم 😢خدا به دادت برسه . 

ولی ی مدت سرد شو ازش بذار راحت باشه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی شوهرت رل نداره؟

خیانت کرده بهم قبلا بارها اما الان فعلا با کسی نیست خیلی زور زد و خیلی راه ها رفت که بامن خوب بشه اما ظاهراً نمیشه💔

دارم دق میکنم هر راهی می‌خوام برم برام پر بدبختیه موندنم یعنی بدبختی باید بمونم خیانت ببینم بی مهری ...

یه مدت غذاهایی درست کن که ویتامین ای داره  یا کپسول ویتامین ای بخر. هر بار دو تا کپسول روغنی اش خالی کن تو خورشت.  انقدر رو میل جنسی تاثیر داره که مثل دیونه ها میاد سراغت!    این شوهرت اول پاییزه طبعش سرد شده مغزش رد داده! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چه شرایط سختی عزیزم 😢خدا به دادت برسه . ولی ی مدت سرد شو ازش بذار راحت باشه

اره عزیزم همین کارو میکنم خیلی وقته دارم خودمو گول میزنم و اونو اسیر کردم زوری نمیشه🥲