2777
2789
عنوان

من حلالشون نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 32 پست
نگران نباش اگه برات اینشکلیه برای همه ی ترم اولیا اینشکلیهاستادم وظیفه داره برای ترم جدیدا از اول تو ...

من می‌خوام خودم جزوه بنویسم قشنگ با وسواس 

عصابم خورده میشه 

خب چرا به موقع انجام نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

niniyarبه من گفت جوجو

ببین عزیزم من خودم مث تو بودم حتی فیلمم باید از ثانیه اول میدیدم وگرنه خل میشدم

راست بت بگم غلطه

بیخود خودتو حرص نده

جلسه اول هر درسی اونم  ترم اول فقط مقدمس

همین چند روز پیش دانشگاه بودم خودشون گفتن 72 ساعت خب منم گناه دارم دیگه دلم میخواد از اولش باشم کلاس ...

لوس نشو

خبری نیست

اونم ترم یک!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اولاشی🙂‍↔️🫴🏻مهد کودک نیست بهونه بگیریانری یه صفر گنده میزارن مشروط میشی شیو هدایتت میکنن بیرون

اصلا ثبت نام نمیکنم اینطوری باشه 

اونا هم همینو می‌خوان احتمالا

دست خودم نیست اگه از اول نباشه نمیرم ذهنم اذیتم میکنه

وسواستو درمان کن

تمرین کن که نیاز نیست همه چی تمام و کمال باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این قشی بازیا جیه که به خدا اگه از اول نباشه نمیرم؟این مشکل برای همه ورودی ها هست عزیزممخصوصا اگه دا ...

خیلی از هم رشته ای هام از فردا دارن میرن سرکلاس 

منم مثل میخ از وسطای ترم برم آویزون شم به خاطر جزوه 

عمرا