داریم میریم مسافرت بعد داشتیم با هم شوخی میکردیم حرف میزدیم گفت اصلا منو دوست داری منم با یه لحن لوس گفتمنخیرشم دوست ندارم یهو جدی شد وسط خنده گفت الان اینجوری حرف میزنی چهارسال دیگه میخوای چجوری حرف بزنی گفتم شوخی کردم گفت این شوخی خوبی نبود انرژی منفی بهم وارد کردی کلا بیخیال الان هم رانندگی میکنه با من حرف نمیزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
اگه آره بدو ببر یکی بده به شوهرت ک درآستانه پریود مغزیه😑🤣
شوهر منم وقت پریودش ک میشه از گل نازک تر نمیشه بهش گف🤧😂
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
منم پارتنرم همین بود از اولذسفت بگیر اونم الکی ناراحت میشد من رو حرفم موندم و گفتم نباید ناراحت بشی و فلان شمام کار نداشته باش زیر بار نرو وگرن تا اخر عمرت باید ناز بکشی