2777
2789
عنوان

به شوخی به نامزدم گفتم نخیرشم دوست ندارم ناراحت شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 94 پست
من پشت رو تخت دراز کشیدم اصلا نگامم نمیکنه کاش بگه با کی چت میکنی

ب جای گوشی برو پیشش میوه ای چیزی داری پوست بگیر الان نامزدی قهر باشین بعد عروسی چی؟!تو اشتباه کردی برو

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥴🥴هعی کاش خودش بیاد آشتی کنه

بابا تو یه قدم برو اونم یه قدم بیاد

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

خب خواهر من انرژی منفی و اینقدر محکم بهش وارد نکن

اروم. آروم وارد کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه نمیگه اکه بگه سر حرف رو باز میکنم هیچی نمیگه

بدتر زندگیتو خراب نکن تو دلش شک ننداز پاشو برو پیشش

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

پرنسس

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

پد بهداشتی همراهته؟؟؟

اگه آره بدو ببر یکی بده به شوهرت ک درآستانه پریود مغزیه😑🤣

شوهر منم وقت پریودش ک میشه از گل نازک تر نمیشه بهش گف🤧😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم پارتنرم همین بود از اولذسفت بگیر اونم الکی ناراحت میشد من رو حرفم موندم و گفتم نباید ناراحت بشی و فلان شمام کار نداشته باش زیر بار نرو وگرن تا اخر عمرت باید ناز بکشی