درسته عزیزم من امشب به شوهرم گفتم چرا خواهرت میره دانشگاه گوشی داشته باز گوشی خریدی واسش گفت دوست د ...
نباید حساسش کنی وقتی نیازایران شما رو تامین میکنه مشکلی نیست فقط خودتونم جدا پس انداز داشته باشید برای روز مبادا با این حرفا فقط همسرتون از خودت دور میکنه و تنش درست میکنی و کمکم بین خواهر و مادرش با شما اختلاف میفته
اره دیدی این یه نمونه شهسیاست داشته باش جوری برخورد کن فکر کنه چقدر خونوادش رو دوست داری. چون در هر ...
دقیقا عزیزم الان رفته خونه مادرش منم رفتم اونجا جلو من رو لج من پنج میلیون داد خواهرش که من اذیت کنه من فقط میگم یکم ام هوای خانواده منو داشته باشه همین
بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...
چرا با مادر شوهرت حرف بزنی مشخصه طرف دخترش رو میگیره و می گه وظیفه ی پسرمه به خواهرش بده وقتی داره . دوتا هم به شما می گه که مگه تو گشنه موندی . مگه از شکم تو زده . اگرم می خوای حرف بزنی خودت با شوهرت صحبت کن
به نظرم آدم ک و ن ش از هشتاد ناحیه جر بخوره اما نزدیک نباشه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.