2777
2789
عنوان

از مد و ترند متنفرممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست
من زیاد اهل مد نیستم میخوام بارونی بگیرم تا سره زانوم قدم متوسطه با نیم بوت چه شلواری باید بپوشم؟

چون نیم بوته فکر‌کنم ی چیز جذب باشه مثلا ساپورت داخل خزی چیزی 

نمیدونم با شلوارای بگی هم خوب میشه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نیم بوته فکر‌کنم ی چیز جذب باشه مثلا ساپورت داخل خزی چیزی نمیدونم با شلوارای بگی هم خوب میشه یان ...

اها لی جذب چی؟خوبه؟نمیدونم چه شلواری بگیرم 

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

جذب کلا بستگی به اندام داره چون تا زانوعه بلنده همون چیز جذب بپوشی بهتره

اها مرسی گلم ممنونم ازت

راسته خوب میشه باهاش؟راستی الان بارونی و پالتو بلند مده یا کوتاه؟

مرسیبارونی کرمی شلوار باید چه رنگی باشه؟

منم دقیقا ی بارونی خاکی خیلی روشن همون کرمی تقریبا گرفتم با ی نیم بوت مشکی . میخوام شال قهوه ای بخرم با شلوار مشکی جین 

با کرم شال سورمه ای و شلوار جین سورمه ای با نیم بوت و کیف مشکی هم قشنگ میشه 

ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم میشه اینجا بپرسم

خواب دیدم عمومم فوت کرده

درحال حاضر ۳۰ سالشه بچه کوچیک داره

وای خدا کسی تعبیرشو بلده استرس دددارم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

منم دقیقا ی بارونی خاکی خیلی روشن همون کرمی تقریبا گرفتم با ی نیم بوت مشکی . میخوام شال قهوه ای بخرم ...

تصورش کردم قشنگ میشه ممنونم ازت

اها مرسی گلم ممنونم ازتراسته خوب میشه باهاش؟راستی الان بارونی و پالتو بلند مده یا کوتاه؟

والا نمیدونم خودمم میخوام یچیزی برای زمستون بگیرم ولی هرچی میگردم چیز درست حسابی پیدا نمیکنم نمیفهمم چی خوشگله چی نه😂از بس هروز یچیزی مده