2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینم راهش نیستبخوان دخالت کنن همه جوره میکنن حتی با راه جدادوست من راهش با مادرشوهرش جدا بود، ...

ای وای🤦‍♀️ حرفت درسته عزیزم کسی ک اهل دخالت و اذیت باشه از راه دورم میتونه اذیت کنه ولی خب نزدیک بودن خیلی بده و دخالتا بیشتر میشه

آخه دوستمون گفت ک شوهرم خونه رو ساخته ینی خرج کرده و نمیتونه بیخیالش بشه یا به این راحتی بفروشه گفتم فعلا تنها کار اینه ک حداقل راه رو جدا کنید

پس چرا یکساله داره التماسم میکنه که زنش بشم

دلیلشو بگم تعلیق میشم

استغفرالله

خب دلش میخوادت ولی نمیتونه شرایط جور کنه 

مجبوره قانعت کنه که تو یه ساختمون مثل غریبه ها میشین اونم غیرممکنه 

ای وای🤦‍♀️ حرفت درسته عزیزم کسی ک اهل دخالت و اذیت باشه از راه دورم میتونه اذیت کنه ولی خب نزدیک بو ...

شوهر منم، زمین کلنگی رو باباش گرفته، اینم دو طبقه ساخته شخصی ساز

با نقشه پروانه ساخته و سند داره واحدا

ولی رفتن به اونجا به ریسکش نمی ارزید

چون مادرشوهرم تو کمین نشسته بود که تا ما اسباب کشی کردیم اونم بیاد طبقه دیگه فرش بندازه بشینه

خودش اعتراف کرد که فردای روزی که برین اونجا منم میام 

الان مستاجرم و خیلی هم راضیم از آرامشم

شوهر منم، زمین کلنگی رو باباش گرفته، اینم دو طبقه ساخته شخصی سازبا نقشه پروانه ساخته و سند داره واحد ...

وای عجب مادرشوهری داری🤣

خوب کردی ولی من از یه لحاظ راحتم ک با مادرشوهر زندگی میکنم بچمو نگه میداره😂😂 گاهی غذا درست میکنه برامون

وای عجب مادرشوهری داری🤣خوب کردی ولی من از یه لحاظ راحتم ک با مادرشوهر زندگی میکنم بچمو نگه میداره😂 ...

اونم یادش داده بودن بعد اینکه اومدیم مستاجری خودشو لو داد که بهم گفته بودن صداتو درنیار اون بره جهازشو بچینه بعدا هم تو برو تو عمل انجام شده قرار بگیره که اونم شما خونه ی دیگه اجاره کردین

منم از اونجایی فهمیدم که قبل عروسی گفت اختیار واحد دوم با شماست اگه بخوایین برین طبقه دوم وسایلتونو ببرین(من داشتم جهازمو میگرفتم دنبال جا بودیم انباری پارکینگی جایی که تا عروسی وسایلو بذاریم) منم گفتم چرا دوم

گفت چون اول برا ماست هر لحظه ممکنه بخواییم بریم اونجا زندگی کنیم

تا اینو شنیدم فهمیدم یه کلکی تو کاره

بعد دو سال برم اجاره ؟من کلا اجاره نشینی نمی‌خوام برم چون مطمئنم پسره نمیتونه خونه بخره و تا آخر عمر ...

من فکر کردم منظورت اینه که اوایل زندگی نرید مستاجری پس انداز کنید خونه بخرید،دیگه هر جور خودت صلاح میدونی

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
آره درسته انشالا ک خونه بخرید اینجارو هم بدید دست مستاجر و رهن کامل کنید

انشاالله عزیزم،ان‌شاالله همه بتونن صاحب خونه زندگی برا خودشون بشن مستقل و آزاد

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
منم حس خوبی بهشون ندارم ولی به خدا سپردمشون و واقعا با چشم میبینم ک هرروز بدبخت تر از قبل میشن

اخه مشکل اینه ک درسته روز ب روز بدبختر میشن اما متاسفانه مارو هم تو همونا درگیر میکنن 

اونم یادش داده بودن بعد اینکه اومدیم مستاجری خودشو لو داد که بهم گفته بودن صداتو درنیار اون بره جهاز ...

😑😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خوب کردی نرفتی اذیت میشدی خیلی