2777
2789
عنوان

چقدر کارمندای بانک عقده ای ان

184 بازدید | 15 پست

کارم گیره هربار میرم یه بهونه میاذن برا انجام ندادنش چقدرم بد اخلاقن اصن نمیشه باهاشون حرف زد خوبه حالا به کارمندن

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

دقیقا

مخصوصا بانک رفاه و صادرات

برای وام قشنگ هر روز ی اوردی میدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کاری میکنم تا کارتو راه نندازن باور کن برا عوض کردن کارتم سه تا بانک رفتم اخری کارمو راه اند ...

دقیقا به کارت ساده رو هم برا من عوض نکردن ده بار رفتم

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

ببین هر کاری میکنم تا کارتو راه نندازن باور کن برا عوض کردن کارتم سه تا بانک رفتم اخری کارمو راه اند ...

حالا خدا نکنه وام بخوای بگیری پدرتو در میارن. تازه بیشعور به من میگه خودتون اداری هستید باید بدونید. چند بار کردم بگم من اداری هستم ارباب رجوع میاد نمیگم برو فلان مدارک را بیار وقتی اومد چون کارمند عوض شده اون بگه نه مدارک وام اینا نیست برو اینا اینا را بیار

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

وای آره دقیقا درست میگی انگار شرط استخدامیشون عقده ای بودنشونه 

شوهرم برای وام ودیعه مسکن دوماه علاف شد بانک مرکزی میگه ۱ ضامن کافیه خود بانک میگه دوتا ضامن دسته چک دار با جواز کسب بیار انقد اذیت کردن مارو ۷تا بانک عوض کردیم اخر بیخیال شدیم

از بس پول و وام حروم خوردن اینجور شدن. من بانکی خوب ندیدم بجز یکی. اونم احساس میکنم پسره ازم خوشش اومده بود کارم را راه مینداخت

برید پیش رئیس بانک

ریسشون هم دست کمی از خودشون نداره. من اخرین گیر اینه چکت مال بانک ما نیست حالا قبلش پرسیده بودم خودشون گفته بودن طوری نیست

این بارم شانس اوردم ریسش گفت چون صیادی هست موردی نداره.

خاک بر سرشون سند هشت میلیاردی خونه ام رهن بانکشونه سالهاست اونوقت برای صدتومان 23 درصد تا میتونن دارن اذیت میکنن

از بس پول و وام حروم خوردن اینجور شدن. من بانکی خوب ندیدم بجز یکی. اونم احساس میکنم پسره ازم خوشش او ...

تهمت نزن 

خودت که کارمندی باید بدونی هر کارمند تو چارچوب قوانین عمل میکنه.کارمند بانک هم نمیتونی همینجوری وام بگیره

دقیقا به کارت ساده رو هم برا من عوض نکردن ده بار رفتم

نه  اتفاقا من بانک ملی رفتم شعبه خیابان پیروزی مشهد نگم چقدر آقاهه مهربون بود و مرد سر دو دقیقه کارتم مجددا صادر کرد یکبارم میخاستم پول انتقال بدم بلد نبودم بهش گفتم ببخشید من ۷ ساله از دنیا عقب موندم میشه لطفا راهنماییم کنید اشتباه نشه با صبوری بهم میگفت واقعا جنتلمن و محترم بود 👏👏👏

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وای آره دقیقا درست میگی انگار شرط استخدامیشون عقده ای بودنشونه شوهرم برای وام ودیعه مسکن دوماه علاف ...

ببین گلم بنده خداها هم چشم ترس شدن بسکه بعصی ها وام گرفتند و ندادن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وای آره دقیقا درست میگی انگار شرط استخدامیشون عقده ای بودنشونه شوهرم برای وام ودیعه مسکن دوماه علاف ...

خوب بیخیال شدین

از ما تعهد گرفتن که میدین وام رو 30 تومن هم تعهد محضری دادیم 

حرومشون بشه