بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...
دختر خوب زندگیتو بکن.داری مثل یه خانوم رفتار میکنی.خودتو درگیر این حرفا نکن.آرامش الانتو بخاطر حرف بقیه خراب نکن.دیگه هم اینجا حال خوبت رو نگو ،چون میبینی که داره به زور میکنه تو مغز و روح و روانت که تو بدبختی خودت نمیفهمی.
به نظر من چادر بزنی اونم باز شرف داره به زندگی با مادرشوهر
حق😅
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...
کرابرای اینحا رو ول کن گلم کلا ذهنیتت رو بهم میریزن
روال زندگی خودتا داشته باش خیلی هم عالی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم خوب کاری کردی که راهنمایی ام کردی دستت درد نکنه مرسی واقعا تشکر میکنم ازت لطف کردی الان که فکر ...
دآریا نظم زندگیت رو با حرفای چهارتا بچه بهم میزنی
وقتی خرج شما و بچت میکنه دخالت نکن همسرت خودش باید بفهمه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
من با مادرشوهر یه جا زندگی نکردم ولی یه تایمی بود که مادرشوهرم اصلا خونه خودش نمیموند و ۸۰ ۹۰ درصد وقتش هم پیش ما بود،خیلیا میگفتن خیلی زن ارومیه ولی اونم به جای خودش خیلی حرفا میزد،به خیلی چیزا گیر میداد،اینقدر فشار بهم میومد که کلا عصبی شده بودم،در کل نزدیک بودن زیادی اصلا خوب نیست حتی اگه طرفت فرشته باشه
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من ٧سال و نيم با خونواده شوهرم بودم فوق العاده عالي بود و هرلحظه دعاشون ميكنم بعد هم خواستيم خونه بخ ...
خوشبحالت،آرزوی اینو داشتم که خانواده شوهرم باهام خوب باشن،بد نیستنا،درواقع اصلا کاری به کارمون ندارن،مثلا مادرشوهرم اگه تا صد سال منو نبینه اصلا براش مهم نیست،از شدت سردی و بی محبتیا،کلا هیچی براشون مهم نیست،البته کم و کاستیمون رو میبینه ولی محبتی نمیکنه
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤