2777
2789

هرچقدر هم ک طرفت ادم خوبی باشه بازم اشتباهه 

وقتی نزدیک باشی خواه ناخواه در جریان کارات قرار میگیرن 

احساس راحتی بیشتری باهات میکنن و تو مسائلت دخالت میکنن، توقع های بیجا شکل میگیره، هر دقیقه باید دم دست شون باشی و...... 

کاربر جدید نیستم😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درست میگی عزیزم واقعا با توجه به حرف های بعضی ها فکر میکردم تا الان من اشتباه میکردم

نه عزیزجان هر کاری که به ارامش زندگیت کمک میکنه همونو انجام بده

خدایی دیدم با بعضی راهنمایی ها ممکنه زندگیت بهم بخوره خواستم تحربه تلخ خودمو بگم که چطور زندگیمون جهنم شده

😂😂😂😂😂 خنک شدم

به خدا قیافه زنه رو ببینی انگار ننشه 😂 🤣 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اسی حقوق طرف چقدره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نه عزیزجان هر کاری که به ارامش زندگیت کمک میکنه همونو انجام بدهخدایی دیدم با بعضی راهنمایی ها ممکنه ...

درسته عزیزم من امشب به شوهرم گفتم چرا خواهرت می‌ره دانشگاه گوشی داشته باز گوشی خریدی واسش گفت دوست دارم مال خودم هست مگه واسه تو کم گذاشتم واسه توام عوض کردم خواهرم هست دوست دارم جونم میدم براش و بلند شد در شد رفت خونه مادرش هنوز نیومده 

والا شیطون باید پیش شما چند ترم شاگردی کنه.اینا چیه یاد میدی؟

😂😂نه سوتفاهم نشه یه خانمی نصبت به مادرشوهر وخواهرشوهراش سروگوششو باز کرد این خانم هم یهو انگار از خواب بیدارشده متحول شد منم گفتم این انگار خیلی ساده اس یهو صبح پانشه یقه همه روبگیره اگرم برنامه ای داره ریز ریز بریزه کسی که چشم وگوششو باز کرد من نیستم به اسم کاربری ها دقت کن عزیزم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حقیقتا نمیپسندمچون زندگی مستقلی ندارنیکی از نزدیکانم طبقع بالای مادرشوهر و پدرشوهرش هست با اینکه بسی ...

من هیج وقت اینکار و نمیکنم نمیرم کمک کنم 

کی میخواد مجبورم کنه ؟؟