2777
2789

منم باهاشون یه جا زندگی میکنم 

یه ساختمون ۳ طبقه 

یه طبقه برای ما یه طبقه برای خودشون یه طبقه هم دادن مساتجر به یه مجرد😒

من واقعا تو اعذابم

دارم پول جمع میکنم اگه قرعه ام دربیاد خونه میخریم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

آخه فرقش چیه با آپارتمان؟ من حس میکنم حضور خانواده شوهر هست که شما رو اذیت میکنه فقط

حالا برو خودت متوجه تفاوتش میشی عزیزم 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والامن نزدیک دوسال با خواهرشوهرم تو یه ساختمون بودیم خودش کاری به کارم نداشت منم همینطور اما دخترش ح ...

اون خانواده اش حوصله تربیتش رو نداشتن وگرنه با ۴ تا چشم غره دیگه خونتون نمی اومد 

حالا شما خوبی بازم من بدتر از اینا هم شنیدم

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بدجنس نیستن ببین خواستگارم گفته همه چی جداست من ناراحتت نمیکنم اذیتت نمیکنم ....نمی‌ذارم کسی اذیتت ک ...

این موضوع کاملا وابسته به شخص شماست یکی اذیت میشه یکی نه یکی از پس خودش برمیاد یکی نه و همسر حمایت گر هم ک اصلا اصل ماجراست

آخه زندگی با اونا نیست که وقتی واحد ها جداست مثل اپارتمان

ببین یه سرچ بزن همین جا ببین خداییش مشکلاتشون چیا هست! 

مطمينی چون واحدها جداست پس مشکلی پیش نمیاد والا به خدا ازدواج یعنی مستقل شدن خانوداه خودت و شوهر هم نداره بودن با هردوش آفت زندگیت میشه 

البته بستگی به فرهنگ خانواده ها هم داره برادرشوهرم تو آپارتمان خودش یه واحد داده به پسرش.اما مثل همسایه هستن شاید هم دورتر از همسایه .نه ازشون میپرسن کجا بودین کی اومدین چکار کردین هیچ دخالتی نمیکنن ...فقط جاریم هر وقت نیاز شد و عروسش درخواست کرد بچه رو براش نگه میداره که به کارهاش برسه اونم فقط به درخواست عروسش در غیر اینصورت فقط دعوت میرن خونه همدیگه و خیلی بهم احترام میذارن.اینطوری خیلی خوبه