2777
2789

من با جاریام همسایه ام البته تو یه ساختمون نیستیم.از اول خیلی تلاش کردم همسرم خونه رو بفروشه و از اینجا بریم ولی قبول نکرد.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله

سلامت باشی

خداروشکر شما درک میکنید

برای بعضی ها متاسفم 

دیشب یه تاپیک زدم یه سوال درمورد ...پرسیدم که ریختن تو سرم هزار تا فحشو بد بیراه دادن😔

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

خواهر شوهر ام شاید بد باشه و بخواهد فضولی کنه اینا ولی مادر شوهر ام اینطوری نیست هوای من خیلی داره پ ...

عزمزمه ببخشید میپرسم هر ماشین سنگین تقریبا ماهی ۲۰۰ سود خالص خالص میده بهتون؟همسرم میگه بازنشست شد بره ماشین سنگین بخره خوبه؟

من چند ساله زندگی میکنم

راه پله مون مشترکه..پدرشوهرم دقیقن جلو در میشینه ..اصلا دوس ندارم کارشو..

نوه های دختریش چون من بچه کوچیک دارم بیشتر اوقات خونه ما هستن..البته منم مهربونم اونا هم زنداییشونو دوس دارن..ولی خب ی وقتایی اذیت میشم

۸تا بچه..مغزم گاهی اوقات تیر میکشه😁

مهمان ک میاد میدونن من خودجوشم منتظر من میمونم غذا درست کنم..عادت کردن بهم🤭

مهمونم بیاد کلن سریع پدرشوهرم زنگ میزنه بیاین پایین

من با مادرشوهرم مشکلی نداره

کلن مشکلم اخلاق پدرشوهرمه.

برعکس همه مشکلشون مادرشوهرشونن

من در  این حد دوسم داره ک میگه بعد مرگم عروسم تو وسایلم شریکه 🙃🙃دخترا هر چی بردن باید ب عروس هم بدین🫠

من یه سال طبقه ی پایین مادرشوهر زندگی کردم. درحالی که اجاره پرداخت میکردیم بهشون و به خاطر یه شرایطی رفتیم اونجا. مشکل خاصی نبود فقط انتظار داشتن مهمون که واسه شون میاد هر تایمی که باشه منم برم بالا برا سلام و احوالپرسی.

مشکل دیگه هم این بود که کنتور آب و برق مشترک بود و پولش رو نصف میکردن درحالی که اونا همیشه مهمون داشتن ولی ما بیشتر اوقات خونه نبودیم و این عادلانه نبود.

الان هم توی یه ساختمون با برادرشوهر زندگی می کنم. رفت و آمد سالی دو بار نهایتا. بچه اش رو یه مدت می فرستاد با بچه هام بازی کنه من دیگه بچه هامو نفرستادم خونه ی اونا. اونم دیگه نمیاد. به رفت و آمد و مهمون همدیگه کاری نداریم. مثل یه همسایه غریبه. توی راه پله همدیگر رو ببینیم سلام و احوالپرسی.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر می‌کنی همیشه با این کیفیت شوهرت می‌ ...

همه بد و طلبکارنیستن،استثناهست،،،افراد روبدبین،نکنید به خانواده شوهر یا رفت وآمدوخوبی،کردن

هروقت بدی دید اون وقت بدبشه باهاشون

نط

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خواهر شوهر ام شاید بد باشه و بخواهد فضولی کنه اینا ولی مادر شوهر ام اینطوری نیست هوای من خیلی داره پ ...

آره همه،که بد نیستن،،،اگربدی دیدی رفتارتو،تغییربده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

۸ساله با مادرشوهر خوب و مهربون و صلح طلبم یه ساختمونم...بهت میگم اشتباه منو نکن

مشکل چی بودبش

ازحس بودنشون،،،رفت وآمدشون؟ اذیت بودی حس میکردی دارن نظارت میکنن آمارتودارن

راحت نبودی؟

والا یه زن تقریبا50ساله در حالی که8شب داشت دنبال خونه میگشت به من گفت ناز پدرشوهرمادرشوهرت رو تحمل کنی خیلی بهتره تا ناز صاحبخونه ها رو بکشی. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

یکی از دوستام برا دوسال شرط کرد بره طبقه پایین مادرشوهرش. دوسال شد ۱۷ ۱۸ سال. اخرشم دوسال پیش با دوتا بچه برگشت خونه پدرش. شرط کرد اگه خونه جدا بگیری برمیگردم . بالاخره شوهرش مجبور شد دل بکنه از ننه باباش خونه جدا بگیره . دوستمم دیگه برگشت سر زندگیش. ولی الان راضیه دیگه. ناگفته نماند تو این ۱۷ ۱۸ سال چقد مریض روحی جسمی شد چقد دارو مصرف میکرد

من بودم مستقل و دوربودن هم تجربه کردم هر دو به یه اندازه خوب بوده پیش بیاد بازم حاضرم باهاشون تو یه ساختمون زندگی کنم چون خیلی با ملاحظه و با فرهنگ هستن خانواده همسرم وبه هیچ عنوان اهل دخالت نبودن

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!