2777
2789
نمیتونم برم مستاجریمگر اینکه این پسر خوب و رد کنم به خاطر خونه

رد نکن . من شوهرم خوبه ولی تو یه ساختمونیم اوایل مشکل بود اما الان راضیم ... من الان اصلاااا دلم نمیخواد ازینجا برم چون عادت کردم. خیلیم باحاله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...

عزیزم به حرفهاش توجه  نکن. بعضیها از سر حسادت خونه خراب کنن. خانواده شوهر اگر خو ب باشن مث خانواده خودمونن ک میگی اونام خوبن. وضع مالی شوهرت هم خوبه پس به اجاره اون دو واحد احتیاجی نداره. حالا چند کیلو گوشت و مرغ هم بگیره براشون. اینهمه ادم خیر ک جهیزیه میخرن واسه غریبه ها و مدرسه میسازن و .... اگر شوهرت به خانوادش نده به کی بده وقتی برای شما هم کم نمیذاره و اجازه دخالت هم نمیده خیلی هم خوبه

[QUOTE=398677356]من بچم شبا نمیخابید روزا هم اونا نمیزاشتن 

ولی خدایی تازه بچه ام به دنیا اومده بود خیلی سرزده میومدن من چقدر ناراحت میشدم 

فکر کنم قیافه ام هم نشون میداد 

منم دیگه تو اینجا بچه نیوردم گفتم هر وقت رفتیم فعلا هم نرفتیم و پیر شدم

تازه من به شوهرم گفتم نمیام خونه ی بابات فکر کنم جادو م

کردن

طلا اینا ام میخره عزیزم قسط ام داریم زیاد ولی اونارو حمایت می‌کنه الان میگی من چی به شوهرم بگم چیکار ...

عزیزم عقلتو ب اون کاربر نده ، الان برکتی هم ک هست تو زندگیت بخاطر همین اخلاق شوهرته . شیطون ننداز تو زندگبت . برا تو ام ک کم نمیذاره 

مطمئن باش خدا عوضشو بهتون میده

نه حس اونموقعا ک نزدیکشون بودی رو بگوبلکه عبرت بگیریمچقدرفاصله داشتی دقیقا باشون؟ میشه بیای تاپیک اخ ...

من قضیم فرق میکرد چون بچه شوهرم و بزرگ میکردم همش مادرشوهرم با من دعوا و سرجنگ داشت، میگفت همه نامادریا بدن توام همینی با من همیشه بد بود هر چند مدت یه بار دعوا درس میکرد و منو کلی فش میداد همین الان باهم قهریم

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

نه بابا اینا اگه کلید منم داشته باشن رو نکردم جرات ندارن می ترکونمشون اگه یکهو بیان

من قبل اینک برم اونجا جاریم اونجا بود، وقتی ازونجا رفتن از رو خودشیرینی کلید و داده بود اونا ب ما نداده بود با اینک ما اجاره کرده بودیم

من اولش یه جنگ جهانی راه انداختم دیگه بی اجازه نمیان اصلااا نمیان تا دعوت نکنیم

من چون بی زبون بودم تازه اون کلی منو فش میداد منم یکلام نمیتونستم جواب بدم😅

[QUOTE=398677356]من بچم شبا نمیخابید روزا هم اونا نمیزاشتن ولی خدایی تازه بچه ام به دنیا اومده بود خ ...

اره بخدا منم ناراضی بودم برم نمیدونم یهو چیشد رفتم طلسم شدم 😂

چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...

دقیقا کار درستو میکنی، ب حرف اون کاربر گوش نده ک در گوشت داره میخونه ، تو خونت تفرقه ننداز ، خدا شما رو وسیله کرده ب روزی بقیه .ببین تفرقه بنداز ببین چطور سهم اونا کم میشه و نمیاد براتون

من اولش یه جنگ جهانی راه انداختم دیگه بی اجازه نمیان اصلااا نمیان تا دعوت نکنیم

اینا در رو بزار نمی کنن بیان تو 

ولی همون جوزی هم که دیدنشون بدو زنگ و آیفون در میومدن مثلا شب نشینی والا من راضی نیستم اخه من اینطوری خونه ی بابام هم نمیره بدون اطلاع