2777
2789
اه .چقد فازت منفیه.چرا هی سعی میکنی حال خوبشو بد کنی؟با ۲۵سال سن تو یه ساختمون با خانوادهءشوهرش زندگ ...

همه شو بخون حالش همچین خوبم نیست اره مثل خودت کمی خوش خیال بود این رو انگشت اوناست نه اونا 

دختر خوب زندگیتو بکن.داری مثل یه خانوم رفتار میکنی.خودتو درگیر این حرفا نکن.آرامش الانتو بخاطر حرف ب ...

کدوم زندگی؟؟؟همه شوووووو بخونننن خودت راضی هستی اندازه صد میلیون در آمد داشته باشی شوهرت اندازه ۲۰  میلیون سطح زندگیش باشه چون قبلاً رو پولش حساب شده؟؟؟؟ شما کم حال خوب  الکی تو تزریق کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدلله کما هو اهله    شوهر من خودش عقل و شعور داره    میگه حتی دیوار به دیوار بودن هم اشتباهه چه برسه به این که با هم تو یه ساختمون باشیم 😐😐😐🤣😪

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ربطی به محل نداره خواهرت بیاد خونتون میفهمن کم بیاد میگن کم اومد زیاد بیاد میگن پسرمون کار میکنه میو ...

فکر نمیکنم بتونن برای ورود و خروج من و اومدن کسی به خونه م دخالت کنن 

اونایی که دخالت گر بودن و پسره هم وابسته بود و رد کردم 

از نطر من این حرف درست نیست 

گاها خونواده شوهر خوبم پیدا میشن

عمه شوهر من از تبریز عروس ما شده بود و راه دور بود تو یه کوچه با عمم بود از اول هی با عمم رفت و امد میکرو حامله شد دکتر گفت تکون نخوره ، عمم تا زیرش لگن میزاشت بچه اش بدنیا اومد عمم نگه داشت سر کارشورفت

البت ک عمه من امامزاده نبود گاهی غز میزد اما این خودشو میزد به اون راه

یعنی دید منفعتش اینه دوست باشه

نجنگید

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ببین مثلا آپارتمان تک واحد با ویلایی چند طبقه فرق دارهاونایی که باهم هستن معمولا خونه ویلاییه یه طبق ...

خواستگارم میگه راه جدا میکنیم 

طبقه بالا از راهرو 

طبقه پایین از حیاط 

من خانواده همسرم یه ساختمون پنج طبقه دارن که یه واحد خودشون میشینن، سه واحدم عروسای دیگشون و یه واحد ...

خواستگار من بعد ۷ سال که نه بعد ۱۰ سالم نمیتونه خونه بخره 

با حقوق کارمندی