2777
2789
طلا اینا ام میخره عزیزم قسط ام داریم زیاد ولی اونارو حمایت می‌کنه الان میگی من چی به شوهرم بگم چیکار ...

ملک بخر زیادش کن ماشین بخر . سرمایه رو حفظ کن . چیزی که نمیتونی بگی باید تدریجی رفتار تو تغییر بدید چون رفتار یکباره این صلح و آرامش ظاهری زندگی تو خراب می‌کنه الان شما راضی به نظر میای و عروس خوبی هستی بزنی زیرش دیگه خوب نیستی و کوک کردن ها و.. شروع میشع که پسر خودمونه زحمت کشیدین به شما ربطی ندارع یا شوهرت میگه ....

اما اینقدر خرج مفید کن شوهرت کم بیاره . به فکر اجاره خونه بیفته و...

من و ببخشید که جسارت کردم این یه واقعیته نتونستم سکوت کنم من تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرم دقیقا شرایط همسر شما رو داشت و بعد دیدم با مادر من و خودش بعد تمام شدن پول چطور رفتار شد . چون دیگه کارایی نداشتن مادر منم سن پایین ازدواج کرده بود و بهش کسی نگفته بود  حتی والدین خودش . 

پدرم شصت و شش ساله سه . و الان نسبت به در آمد جوانی دارایی قابل توجهی ندارع .... دلیلش هم همین ولخرجی و بی توجهی دوران جوانیش بوده که حتما به همه خانواده سرویس داده بشه و جورش و کی می‌کشع ؟ مادر من و خواهرای من از جمله خود من !

خواهرانه میگم جلوشو بگیر من کم کن تا توی چند سال محو بشه وگرنه سایع این آدم ها تا آخر رو زندگی تو و بچه هاته

منم قطع ارتباطم🤣🤣 ولی تا انتقام کارشون نگیرم ول کن نیستمخداروشکر الان زندگیم آرومه

😂😂 همین قعط ارتباط ها واسشون انتقامه 😂😂😂 والاه 

مال من الان میسوزن ک پسرشون نمیره اونجا منم ک عروس نمیرم کلفتی اخ ک اخ فدای خدا بشم انشاااللللههههههه این قهری ادامه پیدا کنه تا میتونیم دور باشیم امین 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن عزیزم دوتاشون شوهر کردن شوهرم خونه داده بهشون گفته اول زندگی اتون نمی‌خواهد برین خونه کرایه کنی ...

خییییلی اشتباه می کتید 

کم کم اونا اموال شما رو مال خودشون می دونن 

و حق اب و گل می گن داریم 

خییلی اشتباه بزرگی می کنید 

مادرش بمونه ...

ولی خواهرا همسرهاشون لطف کنن برن یکم زحمت بکشن یا از خانواده خودشون بگیرن 

شما تا زماتی خوب هستید که دارید خدمات مالی می دید 

کافیه قطع کنید ببنید چه هیولایی ازتون می سازن !!

این همه خدمات ارزنده نیازی نیست همسرت به خانوادش بده !!!

منم اگه اونشب از اون موضوع میگذشتم میگفتم شب رو صبح کنیم شاید مقصر داستان من میشدم خداروشکر که همون ...

قطعا ارزش داشته 

همین بس که اونجا نموندی و ندیدی چه عذابیه

حالا برا من خانوادش خوب بودنا 😂

ولی مشکلات بیشتر بود 

مثلا من اصلا دوس ندارم با همسرم بحث میکنم خواهرشوهرم پشت در واحد باشه!

😂😂 همین قعط ارتباط ها واسشون انتقامه 😂😂😂 والاه مال من الان میسوزن ک پسرشون نمیره اونجا منم ک عر ...

آمینننننن

پسری که جون میداد براشون حالا نگاشون هم نمیکنه. حقشونه 

ملک بخر زیادش کن ماشین بخر . سرمایه رو حفظ کن . چیزی که نمیتونی بگی باید تدریجی رفتار تو تغییر بدید ...

عزیزم خوب کاری کردی که راهنمایی ام کردی دستت درد نکنه مرسی واقعا تشکر میکنم ازت لطف کردی الان که فکر کردم به صحبت هات دیدم آره حاضر نیست هزار تومان خرج کنه بابت خانواده من الان ماشین که خریده واسم بنظرت چیکار کنم چطوری خواهر شوهر هامو از زندگی ام بیرون کنم نزارم حس صاحب بودن کنن ساعت 12 شب یهو زنگ می‌زنند داداش ما فردا قسط داریم پول کم داریم واسمون بزن یا داداش مدرسه پول خواسته واسه بچه ها بعد شوهر های خودشون ام میخورن یا میخوابن یا میکشن

عه دخور چقدر شبه همیم دقیقا شوهر من بدون اونا اب نمیخورد الام نگاشونم نمیکنه

😁🤣

میخاستن انقد بدی نکنن. هرچقد ما سکوت کردیم اونا پرو تر شدن 

ینی شوهرم جگر گوشه بود. جون دلشون بود

خییییلی اشتباه می کتید کم کم اونا اموال شما رو مال خودشون می دونن و حق اب و گل می گن داریم خییلی اش ...

منم با مادر اش مشکلی ندارم ولی خواهر شوهر هام که الان حس میکنن صاحب هستن از زندگی داداش اشون مشکل دارم شب زنگ میزنن فردا قسط داریم پول کم داریم داداش بزن یا داداش مدرسه بچه ها پول خواسته نداریم الان واسمون بزن حتی یه خواهر داره مجرد هست تو خونه هست دانشگاه می‌ره تمام خرج اشو شوهر من میده همش زنگ میزنه داداش پول نیاز دارم داداش این میخواهم اون میخواهم 

😂😂 همین قعط ارتباط ها واسشون انتقامه 😂😂😂 والاه مال من الان میسوزن ک پسرشون نمیره اونجا منم ک عر ...

ما هم قطع کردیم 

دلیلش هم خودشون بودن ولی هتوز زیر بار کار زشتشون نمی رن !!!!

همسرم سالهااااا بهشون خدمات مالی و جانی داد ! 

از من و بچه ها و زندگی مون زد تا اونا راضی باشن 

و شد این که ما خییییییلی عقب افتادیم ! و اونا روز به روز پیشرفت کردن!!!

هر قدر می گفتم گوشش بدهکار نبود که نبود 

تا این که خودش با چشماش دید و رابطه رو قطع کرد 

اللن خدمات ۰ شده 

همون ادم خوبه قصه شده ادم بده و هیولا و ... 

من بعد سالها تازه ۶ ماهه دارم زندگی می کنم و هنسرم رو می بینم 

تا دونه دونه سیب زمیتی و پیازهای خونم هم کار داشتن !!

ملک بخر زیادش کن ماشین بخر . سرمایه رو حفظ کن . چیزی که نمیتونی بگی باید تدریجی رفتار تو تغییر بدید ...

عزیزم حتی یه خواهر داره مجرد هست دانشگاه می‌ره تمام خرج اشو شوهر من میده همش زنگ میزنه داداش پول بریز واسم داداش این میخواهم اون میخواهم